پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ آذر ۱۳۹۱، ۱۹:۵۶

در بررسی رسانه ها نمایان شد/

دروغ پردازی به سبک ناتو برای توجیه یک اقدام جنگ طلبانه

دروغ پردازی به سبک ناتو برای توجیه یک اقدام جنگ طلبانه

خبرگزاری مهر- گروه بین الملل: سازمان پیمان آتلانتیک شمالی با هدف توجیه اقدام جنگ طلبانه اش در استقرار موشکهای پاتریوت در مرز ترکیه با سوریه، اقدام به دروغ پردازی می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، درپی اصابت چندین گلوله خمپاره مشکوک به داخل خاک ترکیه از داخل خاک سوریه ، پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) با بهانه قرار دادن این مسئله در سایت خود اعلام کرد : ترکیه در اقدامی پیشگیرانه و با هدف جلوگیری از حملات گسترده تر سوریه به داخل خاک این کشور به زودی به طور رسمی از ناتو درخواست خواهد کرد تا موشک های پاتریوتش را در مرز این کشور با سوریه مستقر کند.

از آنجایی که این بهانه برای توجیه اقدام ناتو برای استقرارسامانه پاتریوت چندان مناسب و قوی نبوده است و به مرور زمان با اتخاذ تدابیری از سوی دولت سوریه این بهانه هم از آنها گرفته شد درروزهای اخیر ناتو به دروغ پردازی های جدید وادعاهای بی اساس در این خصوص روی آورده است.

ادعای بی اساسی که این روزها ناتواز آن به عنوان دستاویزی برای توجیه تصمیمش استفاده می کند فرود آمدن چند موشک اسکاد سوریه در نزدیکی مرز ترکیه است ادعایی که اولین بار توسط خبرگزاری رویترز مطرح شد.

در گزارش رویترز ادعا شده است که این موشک ها نسخه ضعیف شده تری از موشکهای اسکاد است که خود این موضوع که در تضاد با ادعای اصلی است در صحت چنین ادعایی تردید ایجاد می کند.

از طرف دیگر بعد از رد ادعای ناتو از سوی دولت سوریه، ناتو بدون ارائه هیچگونه مدرک و سندی برای ادعای خود صرفا به اظهارات اطلاعاتی یک مقام ناشناس آمریکایی بسنده می کند.

آنچه که مسلم است در پی واکنشهای تند روسیه و ایران به این اقدام نسنجیده، ناتو در تلاش است برای این اقدام خود توجیهات دروغی دست و پا کند.

کد خبر 1767952

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha