پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۶ آذر ۱۳۹۱، ۱۹:۱۵

کارگاه آموزشی خود ارزیابی سلامت در دیر برگزار شد

کارگاه آموزشی خود ارزیابی سلامت در دیر برگزار شد

دیر - خبرگزاری مهر: با حضور بانوان شاغل در ادارات، کارگاه آموزشی خودارزیابی سلامت در دیر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مسئول امور بانوان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر عصر یکشنبه در حاشیه برگزاری این ائین اظهارداشت: هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی، توانمند سازی و آگاهی بخشی به بانوان از وضعیت سلامت خود با استفاده از روش‌های ساده ارزیابی سلامت است.

زهرا دریانورد با تاکید بر اینکه تشخیص زودرس بیماری‌ها نقش مهمی در درمان به موقع و موثر دارد، بیان داشت: بانوان با یادگیری روش‌های ساده ارزیابی سلامت می‌توانند به موقع و سریع بیماری‌های خود را شناسایی و نسبت به درمان آن اقدام کنند.

وی افزود: در این کارگاه آموزشی مباحث مربوط به راه‌های تشخیص به موقع بیماری‌هایی از قبیل انواع سرطان‌ها، دیابت، هپاتیت، عفونت‌ها و ایدز آموزش داده شد.

دریانورد تصریح کرد: علاوه بر مباحث مربوط به روش‌های خودارزیابی سلامت مباحث مربوط به مهارت‌های زندگی، کیفیت و شرایط داشتن خانواده سالم، بیماری‌های دوران بارداری، تغذیه سالم، گروه‌های اصلی مواد غذایی، عوارض و کمبود ویتامین‌ها در بدن انسان مطرح و به پرسش‌های شرکت کنندگان در این کارگاه پاسخ داده شد.

کارگاه آموزشی خود ارزیابی سلامت با حضور 50 نفر از بانوان شاغل در اداره‌ها و نمایندگان امور بانوان ادارات شهرستان دیر در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان این شهرستان برگزار شد.

کد خبر 1767978

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha