به گزارش خبرنگار سياسي "مهر"، وي در دوازدهمين همايش خانه احزاب ايران در سخناني با بيان سه هشدار در خصوص برگزاري انتخابات سالم و رقابتي در كشور گفت: اگر مساله حضور كمرنگ مردم در انتخابات 27 خرداد 84 جدي گرفته نشود، براي نظام خطر آفرين خواهد بود.
كواكبيان ادامه داد: معتقدم حتي وزارت كشور نيز مساله مشاركت حداكثري مردم در انتخابات را جدي نمي گيرد و درخواست برگزاري همايش 14 حزب خارج از قدرت در پارك لاله را رد كرد.
وي افزود: هشدار دوم نسبت به اين است كه رييس خانه احزاب به شوراي نگهبان نامه نوشته و براي همكاري اعلام آمادگي كرد، اما ما به عنوان عضوي از خانه احزاب از اين نهاد بيش از اين انتظار داريم و معتقديم در اين خصوص كمترين كار را انجام داده است.
دبيركل حزب مردمسالاري گفت: هشدار سوم خطر حضور نظاميان در عرصه انتخابات است، كسي كه تا ديروز عزل و نصب فرماندهان نظامي را داشته است، امروز يك شبه رجل سياسي محسوب مي شود و اين براي ما قابل قبول نيست.
كواكبيان اضافه كرد: ما بايد بر اساس بند لام وصيت نامه امام راحل (ره) مساله حضور نظاميان در سياست را جدي بگيريم و حتي اگر اين اقدام آنها قانوني بود، اجازه ندهيم به صورت يك فرهنگ در جامعه داريد.
وي تاكيد كرد: ورود يك نظامي به عرصه انتخابات، موجب مي شود كه نظاميان ديگر هم كه اسلحه دارند و قدرت خود را بيشتر از رييس جمهور نظامي مي دانند، وارد شوند و همين امر، زمينه هاي ايجاد كودتا را در كشور فراهم مي كند.
به اعتقاد كواكبيان، افراد نظامي مي توانند ابتدا لباس نظامي را از تن به درآورده و چهار سال فعاليت سياسي و حزبي انجام دهند و در مراحل بعد به صورت تدريجي وارد مساله انتخابات شوند.
نظر شما