به گزار ش خبرنگار مهر، کریم سلیمانی ظهر سه شنبه در همایش گرامیداشت هفته پژوهش ویژه اساتید و طلاب اظهار داشت: دانشگاه برای راه اندازی پردیس بین الملل برنامه ریزی کرده است که بخشی از هزینه آن از طریق شهریه دانشجویان تأمین خواهد شد.
وی افزود: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری درپردیس دانشگاهی خود برای سال91 در دوره دکتری تخصصی و ارشد، دانشجو می پذیرد.
سلیمانی ادامه داد: پذیرش دانشجو در سه رشته دکتری تخصصی از طریق آزمون سازمان سنجش و چهار رشته کارشناسی ارشد از طریق مصاحبه انجام می پذیرد.
رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری گفت: رشته های مورد پذیرش در مقطع دکتری، دکتری تخصصی مهندسی آبخیزداری، آبیاری و زهکشی وعلوم دامی- تغذیه دام و طیور از رشته های مورد پذیرش در مقطع دکتری است.
سلیمانی گفت: برای ورودی های سال91 شهریه تحصیلی برای هر نیمسال تحصیلی دوره دکترای تخصصی شش میلیون و سیصد هزار تومان است.
وی بیان داشت: رشته های مهندسی آبخیزداری، آبیاری و زهکشی، علوم دامی- تغذیه دام و طیور و بیماری شناسی گیاهی نیز از رشته های مورد پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد است که شهریه آن برای هر نیمسال تحصیلی برای ورودیهای سال91، سه میلیون و هفتصد و پنجاه هزار تومان است.
سلیمانی گفت: مجامع دانشگاهی باید جریانات انحرافی را تحلیل و پیش بینی کنند این جریانات در آینده به چه سمتی می روند و جامعه را در امان نگه دارند.
این مقام مسئول بیان داشت: وحدت حوزه و دانشگاه بحث کلیدی و اساسی است و بزرگان حوزه و دانشگاه آن را تبیین کنند و فرصت تحقق آن را مهیا کنند.
نظر شما