به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر بدیعی مقدم صبح چهارشنبه در نشست با خبرنگاران افزود: در ابتدای تشکیل استان خراسان شمالی از چهار هزار راه روستایی موجود در استان تنها 700 کیلومتر آسفالت شده بود، اما این میزان در حال حاضر به هزار و 710 کیلومتر افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون نیز 90 کیلومتر از راه های روستایی استان آسفالت شده است، اظهار داشت: علاوه بر این در مدت مذکور در محورهای اصلی، فرعی و روستایی استان، 30 کیلومتر روکش آسفالت، 20 هزار مترمربع درزگیری و لکه گیری، 165 کیلومتر شانه سازی، 16 مرتبه ریزش برداری، هزار کیلومتر خط کشی، شش کیلومتر نصب گارد ریل و دو هزار و 100 کیلومتر نیز تسطیح راه روستایی در چندین مرحله انجام شده است.
بدیعی مقدم در ادامه از استقرار 22 گروه راهداری زمستانی در گردنه های برف گیر خراسان شمالی خبر داد و تصریح کرد: در زمستان سال جاری این گروه های راهداری با 250 پرسنل و با بیش از 225 دستگاه تجهیزات و ماشین آلات در گردنه های برف گیر استان مستقر شده اند.
وی اضافه کرد: برای زمستان سال جاری حدود چهار هزار تن نمک تهیه شده و 17 دستگاه نمک پاش نیز به منظور خدمات رسانی در روزهای برفی زمستان ساماندهی شده است.
این مسئول همچنین در ادامه با اشاره به پیشرفت فیزیکی پروژه بزرگراه جاده بجنورد به جنگل گلستان عنوان کرد: در حال حاضر سه قطعه از این بزرگراه در دست احداث است و قرارداد ساخت دو قطعه دیگر نیز تا یک ماه آینده با پیمانکاران جدید منعقد می شود.
به گفته وی در حال حاضر قطعه نخست این بزرگراه به طول 34 کیلومتر از بجنورد تا کریک حدود 34 درصد پیشرفت فیزیکی، قطعه دوم از کریک تا چمن بید به طول 42 کیلومتر 12 درصد و قطعه سوم نیز از چمن بید تا رباط به طول 24 کیلومتر 13 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
بدیعی مقدم اظهار داشت: با توجه به آغاز فصل سرما و عدم امکان آسفالت ریزی در محورهای مذکور، هم اکنون پیمانکاران این قطعات بیشتر به امور مربوط به خاک برداری و تسطیح محورهای در حال ساخت مشغول هستند.
مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی خراسان شمالی در پایان با توصیه به رانندگان مبنی بر به همراه داشتن زنجیرچرخ و تجهیزات ایمنی در سفرهای زمستانی، از آنان خواست از انجام سفرهای غیرضروری خودداری کنند و کسانی نیز که مجبور به انجام سفر هستند حتما تجهیزات و امکانات کافی برای سفر زمستانی را به همراه داشته باشند.
نظر شما