محمد رحمتي در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري"مهر" گفت: اين فرودگاه در شرايط فعلي از لحاظ بهره برداري فرودگاهي نقصي ندارد ، ولي از لحاظ پيشتباني ها، خدمات، مسايل رفاهي ، بخش تعميرات و ساير مسايل كمبودهايي دارد كه هرچه سريعتر بايد در اين فرودگاه شكل بگيرد.
وي با اشاره به 19 فعاليت مهم صورت گرفته براي بازگشايي مجدد فرودگاه امام(ره) اظهار كرد: ترك تشريفات 17 سيستم دريافت و قرارداد اكثريت آنها منعقد شده است.
رحمتي از رفع مشكلات سوخت رساني فرودگاه امام(ره) خبر داد و گفت: هم اكنون نامه BP مبني بر داشتن استاندارد لازم براي بهره برداري دريافت شده است.
وي با اشاره اين كه برنامه عملياتي-اجرايي فرودگاه امام(ره) نيز تهيه شده است، بيان كرد: طبق مصوبه هيات مديره شركت فرودگاه هاي كشور، مقرر شد نگهداري پاركينگ توسط فرودگاه صورت گيرد.
وزير راه و ترابري با بيان اين كه مجوزهاي لازم براي رستوران، بوفه و مخابرات دريافت شده است، خاطرنشان كرد: واگذاري Firs class و business نيز منوط به حضور شركت هندلينگ است.
وي با اشاره به فعاليت پنجم صورت گرفته براي بازگشايي مجدد فرودگاه امام(ره) گفت: انتخاب قطعي نوع پروازها انجام شده است و در مرحله اول كليه پروازهاي امارات به فرودگاه منتقل و بعد از گذشت يك هفته براي جلوگيري از رقابت مضرر شركت هاي هواپيمايي، كليه پروازهاي خليج فارس به جزء "حج" به فرودگاه امام(ره) منتقل خواهند شد و نوتام هاي مربوطه در اين راستا صادر شده است.
به گفته رحمتي، ابلاغ بازگشايي فرودگاه در دهم ارديبهشت ماه جاري( فردا شنبه) انجام و مسئولان ارايه خدمات مشخص شده اند.
وزير راه و ترابري ادامه داد: نامه اي از سوي شركت فرودگاه هاي كشور براي شهردار تهران و معاونت حمل و نقل ترافيك براي نصب علايم ارسال و پيگيري هاي لازم نيز انجام شده است.
وي از مخالفت هيات دولت با واگذاري فرودگاه امام(ره) به شركت تركيه اي تاو خبر داد و گفت: فرودگاه تنها با حضور نيروهاي داخلي به بهره برداري خواهد رسيد.
رحمتي افزود: نوتام ( اصلاعيه هوانوردي) پروازهاي خارجي فرودگاه امام(ره) نيز صادر شده است.
وزير راه و ترابري گفت: اعتبار لازم براي فرودگاه تامين شده و هم اكنون 14 پيمانكار در فرودگاه مستقرند.
وي با اشاره به نحوه انتقال مسافران از فرودگاه امام(ره) به سطح شهر تهران و بالعكس بيان كرد: 100 دستگاه تاكسي ( نرخ كرايه-8500 تومان) و 20 دستگاه اتوبوس ( نرخ كرايه- يك هزار تومان) تامين شده و ايستگاه هاي مربوطه نيز تعيين شده است.
رحمتي ادامه داد: تخصيص 30 دستگاه خودرو به فرودگاه امام(ره) مورد تائيد قرار گرفته و تحويل خواهد شد.
وزير راه و ترابري اعلام كرد: هماهنگي هاي لازم براي استقرار پليس، سپاه و گذرنامه گمرك انجام و نيازهاي اوليه تامين شده است.
به گفته وي، جلسه اي بين مجري طرح فروگاه امام (ره) با مديركل مربوطه وزارت خارجه برگزار شد كه طي آن ، اداره روايد با تامين نيازهاي اوليه توسط فرودگاه از 5 ارديبهشت ماه جاري مستقر شدند.
رحمتي گفت: برنامه و طرح اجرايي براي تست و آزمايش كليه فعاليت ها در فرودگاه امام (ره) انجام شده و اين فرودگاه براي بازگشايي در روز شنبه مشكلي از لحاظ فرودگاهي ندارد.
وزير راه و ترابري افزود: با تجهيزات موجود در فرودگاه امام(ره)، اين فرودگاه هم اكنون ظرفيت 5/6 ميليون مسافر را در سال دارا است.
نظر شما