به گزارش خبرنگار مهر، حسین صادق عابدین بعد از ظهر چهارشنبه در همایش بین المللی آثار و احوال حکیم قطب الدین شیرازی افزود: از جمله دورانهای اوج استان فارس غیر از تمدن باستان، دوران حاکمیت آل بویه است که شاهد درخشش بی نظیر اندیشمندان و بزرگان بودیم.
وی تصریح کرد: در همین دوران است که شیراز به یمن وجود دانشمندان، ادبا، حکما، و فقها به دارالعلم شهرت یافت.
استاندار فارس ادامه داد: مجموعه تولیدات فرهنگی این دوران بود که نام مکتب شیراز را به خود گرفت.
صادق عابدین در خصوص شخصیت والای حکیم قطب الدین شیرازی نیز یادآور شد: قطب الدین شیرازی از دانشمندان جامع و بزرگ و در علوم معقول و منقول سر آمد فضلای عصر خود بود و در طول حیات خود بیش از 20اثر به فارسی و عربی از خود باقی گذاشت.
وی تصریح کرد: قطب الدین شیرازی علاوه بر پزشکی بر علوم همچون ریاضی، نجوم، فلسفه، علوم ادبی، دین شناسی و علم کلام، موسیقی، نواختن رباب، بازی شطرنج و ...مسلط بود.
نظر شما