به گزارش خبرنگار مهر، سید علی اکبر طاهایی عصر چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش مازندران در باشگاه فرهنگیان ساری، افزود: بواسطه روی آوردن دولت به درآمدهای مالیاتی و کاهش درآمد نفتی، وضعیت اعتبارات دولت اکنون مناسب نیست.
وی اظهار داشت: توسعه فعالیت های پرورشی در کنار علم و دانش باید در مدارس متوازن باشد.
رئیس شورای آموزش و پرورش مازندران با اشاره به وجود استعدادهای خلاق دانش آموزی در مدارس، تصریح کرد: باید مدیریت شود تا استعدادهای درخشان مدارس، به همه علوم جامعه احاطه پیدا کنند.
طاهایی با بیان اینکه دانش آموزان مدارس به زبان های زنده دنیا مسلط شوند، یادآور شد: دانش آموزان نباید از دانستنی ها و موضوعات روز جهان بی اطلاع باشند.
وی با اعلام اینکه نیازهای استان باید از طریق مدیران برای دانش آموزان در مدارس بازشناسی شود، افزود: یکی از معضلات استان زباله بوده که باید راههای مدیریت صحیح پسماند برای دانش آموزان آموزش داده شود.
استاندار مازندران با اشاره به اینکه آیین زندگی باید برای دانش آموزان در مدارس آموزش داده شود، اظهار داشت: فرهنگ کارآفرینی باید در مدارس تقویت شود.
طاهایی در ادامه با کاهش اعتبارات عمرانی در استان، افزود: این مهم کشوری بوده و مختص استان نیست و به نظر می رسد تا پایان سال تنها 30 درصد بودجه عمرانی مازندران تخصیص یابد.
استاندار مازندران در بخش دیگری از سخنانش از سرمایه گذاری هزار و 200 میلیارد تومانی در سد و نیروگاه تلمبه ذخیره ای سیاه بیشه کندوان خبر داد و گفت: اتمام این پروژه بزرگ ملی نیازمند 400 میلیارد تومان اعتبار است.
طاهایی با بیان اینکه اتمام سد مخزنی گلورد نکا بالغ بر 130 میلیارد تومان اعتبار می خواهد، افزود: برای آبرسانی شهرهای گروه الف مازندران به 100 میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.
وی با اشاره به اینکه برنامه دولت، اتمام پروژه های نیمه تمام در کشور است، اظهار داشت: تکمیل طرح تصفیه خانه فاضلاب ساری، 500 میلیارد تومان اعتبار می خواهد.
استاندار مازندران با تاکید بر به بحث گذاشتن مقولات مورد نیاز استان در موسسات پژوهشی و مدارس، بیان داشت: هوشمندسازی مدارس استعدادهای درخشان باید با جدیت باشد.
نظر شما