به گزارش خبرنگار مهر، احسان آبیار قمصری عصر چهارشنبه در گردهمایی نمایندگان جانبازان و ایثارگران دستگاههای اجرایی استان اظهار داشت: قانون جامع ایثارگران نیازمند اصلاحات جدی است.
وی افزود: سهمیه سی درصد استخدام هر دستگاه دولتی مربوط به خانواده ایثارگران بوده که 25 درصد آن مربوطه به خانواده های جانباز بالای 25 درصد و آزاده بالای یکسال بوده که بدون شرط سنی و نوع جنسیتی استخدام می شوند و پنج درصد باقی مانده مربوط به جانبازان زیر 25 درصد و آزادگان زیر یک سال است.
مشاور استاندار مازندران در امور ایثارگران، از مشکلات دیگر ایثارگران و جانبازان را بحث درمان و نحوه پرداخت هزینه درمان عنوان کرد و گفت: نحوه رسیدگی به درمان جانبازان دچار دوگانگی شده است.
آبیار قمصری اضافه کرد: جانبازان شاغل در دستگاههای اجرایی دربلاتکلیفی بسر میبرند، بنیاد هم به راحتی گذشته نمی تواند با وجود ذیحسابی از خدمات درمانی بیشتری استفاده کند و گرفتار مشکلات و محدودیتهای عدیدهای شده است.
وی با بیان مشکلات دیگر جانبازان و ایثارگران یادآور شد: تفکیک نحوه پرداخت هزینه درمان بین ایثارگر و غیر ایثارگر و تعطیلی بخش مددکاری بنیاد امور ایثارگران و جانبازان باعث مشکلات دیگر در جامعه ایثارگران استان و کشور شده است.
خدمت به ایثارگران فرصت الهی
مسئول امور ایثارگران اداره کل بنادر و دریانوردی مازندران گفت: خدمت به ایثارگران و جامعه ی انقلابی یک توفیق و فرصت الهی است.
فرید کیالاشکی با بیان حضور فعال ایثارگران،آزادگان و خانواده های شهدا در بدنه سازمان بنادر و دریانوردی افزود: این حضور باعث شده تا خدمات رسانی این سازمان نسبت به دستگاه های اجرایی دیگر از عملکرد بهتر و بیشتری برخوردار شود.
وی، جانفشانی شهدا را در مسیر احیای دین مبین اسلام دانست و گفت: امروز هم ایثارگران، جانبازان و آزادگان در همان مسیر و با هدف حفظ و پاسداری از آرمانهای انقلاب و مرزهای اعتقادی حضور فعال و موثری دارند.
نظر شما