محمد دلالی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به برگزاری 129 کلاس قرآن در سطح استان سمنان، افزود: 54 روستای استان از این کلاسها بهره برده اند.
وی همچنین خانه های قرآن روستایی را ظرفیت خوبی برای ترویج فرهنگ قرآنی در مناطق روستایی عنوان کرد و اظهار داشت: شایسته است دهیاران روستاها، نسبت به شناسایی و معرفی یک نفر نیروی قرآنی روستا به اداره تبلیغات اسلامی شهرستان، تسریع نموده و با تاسیس خانه قرآن روستای خود، زمینه ترویج هر چه بیشتر فرهنگ قرآنی را در مناطق روستایی فراهم آورند.
وی با اشاره به این که از 120 کلاس توانمند سازی آحاد مردم در قرائت صحیح قرآن و نماز 51 کلاس در روستاها و از 7 کلاس فرهنگ سازی انس با قرآن خردسالان پیش دبستانی دو کلاس در دو روستا برگزار شده، تصریح کرد: تنها کلاس آموزش تخصص مفاهیم قرآن کریم استان در روستای میقان برگزار شد.
مسئول دارالقرآن الکریم اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان خاطر نشان کرد: از سه جلسه قرآن خانگی در مناطق روستایی و سه جلسه قرآن خانگی در مناطق شهری، در قالب هدیه نقدی ویژه مدرس هر جلسه به مبلغ یک میلیون و500 هزار ریال، قرآن کریم، رحل، کتاب روخوانی و روانخوانی نور، کتاب حلیه القرآن جلد دوم و کتاب معماری تلاوت هر کدام 25 جلد برای هر جلسه و نیز یک عدد تخته وایت برد برای هر جلسه حمایت شد.
دلالی در پایان عنوان کرد: اهداء 500 جلد قرآن کریم و بیش از یک هزار جلد کتاب با موضوعات قرآنی که به ترتیب 50 درصد و 80 درصد آن در مناطق محروم روستایی توزیع شده، از دیگر برنامه های انجام شده مربوط به ردیف 115 قانون بودجه (نیم درصد قرآنی) بوده است.
گفتنی است: دولت در اجرای منشور توسعه فرهنگ قرآنی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی حداکثر نیم درصد از سقف بودجه مصوب هر یک از دستگاه های ملی و استانی به استثناء " فصول یک و شش و بودجه هزینهای و هزینههای مستقیم تولید شرکت های دولتی" را کسر و به ردیف 91ـ550000 اضافه می کند و این اعتبارات باید در راستای اولویتها و سیاست های تعیینشده توسط شورای تخصصی توسعه فرهنگ قرآنی هزینهشده و معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور موظف است گزارش میزان عملکرد اعتبارات اختصاص یافته را به مجلس شورای اسلامی و شورای تخصصی توسعه فرهنگ قرآنی ارسال کند.
نظر شما