پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ دی ۱۳۹۱، ۱۲:۲۶

واکنش معاون وزیر به اعتراضات/

گلایه ها را در هفته پژوهش می‌پذیریم/ جامعه علمی با این مسایل قهر نمی‌کند

گلایه ها را در هفته پژوهش می‌پذیریم/ جامعه علمی با این مسایل قهر نمی‌کند

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه در برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی وضعیت جوی را پیش بینی نکرده بودیم، گفت: جامعه علمی با این مسایل قهر نمی کند.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمد مهدی نژاد در حاشیه سیزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی در جمع خبرنگاران در خصوص نارضایتی شرکت کنندگان از نحوه برگزاری این نمایشگاه با بیان اینکه پیش بینی وضعیت جوی را نمی‌کردیم، افزود: حضور ما در دانشگاه شهید بهشتی دو پیام داشته است.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات وفناوری، همبستگی با محققان  این دانشگاه را اولین پیام دانست و اظهار داشت: اگر دشمن دانشگاه شهید بهشتی را هدف قرار داده است ما با حضور خود را اعلام کردیم که همه ما "بهشتی" هستیم همان گونه که با شهادت دکتر بهشتی شعار " دشمن در چه فکریه ایران پر از بهشتیه" را سردادیم.
 
وی ادامه داد: ما این پیام را دادیم که جامعه علمی ایران جامعه ای به هم پیوسته و ناگسستنی است.

مهدی نژاد مشارکت دانشگاهها در برگزاری برنامه‌های هفته پژوهش را پیام دوم حضور خود در دانشگاه شهید بهشتی ذکر و اضافه کرد: هفته پژوهش مربوط به دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی است و برنامه‌های این هفته نیز با حضور ارگانهای پژوهشی برگزار می‌شود و با توجه به امکانات مناسب دانشگاه شهید بهشتی این دانشگاه به عنوان محل برگزاری نمایشگاه انتخاب شد چون می‌خواستیم تعداد بیشتری از مراکز تحقیقاتی در نمایشگاه حضور یابند.

وی با اشاره به بارش برف در روزهای نخست برگزاری نمایشگاه؛ خاطر نشان کرد: خوشبختانه بارش در روزهای ابتدایی هفته پژوهش آغاز شد ولی برای ما دردسر ساز شد و گله‌های در این زمینه مطرح شد که ما اینها را می‌پذیریم.

مهدی نژاد با ابراز امیدواری از اینکه در سال آینده با توجه به کلیه جوانب هفته پژوهش بهتر برگزار شود، اضافه کرد: جامعه علمی کشور مقاوم تر اینها است و با این مسایل قهر نخواهند کرد. 
کد خبر 1771233

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha