به گزارش خبرنگار مهر، مهدی گلچوب ظهر پنجشنبه در جلسه پیگیری مذاکرات و توافقات سفر هیئت های تجاری به مازندران، از کاهش اقلام ممنوعیت صادرات از32 قلم به 27 قلم خبر داد.
وی گفت: عوارض کالاهای صادراتی به حدود 70 درصد کاهش کاهش یافت.
گلچوب اضافه کرد: برخی از کالاها بدون عوارض و تنها با مجوز تنظیم بازار امکان پذیر و عوارض آنها به طور کامل برداشته شد
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران گفت: در دو ماه گذشته با چالشهایی در صادرات مواجه شدیم و عمدهترین مشکل تجار نیز عوارض گمرکات 50 درصد با ارز مبادلهای است.
غلامرضا عشریه افزود: سفرهایی که به همراه تجار صورت میگیرد بخش خصوصی هزینه هایی را در این سفرها متحمل میشود و انتظار دارد که صرف وقت و تلاش بر این سفرها نتیجه مطلوبی را به همراه داشته باشد.
وی با بیان اینکه برخی تجار در دو ماه گذشته با مشکلاتی در حوزه گمرک و عوارض آن مواجه شدند، افزود: فعالیت اقتصادی آنان با این شرایط کنونی نه تنها برایشان مقرون به صرفه نیست بلکه باعث از دست دادن بازارهایشان نیز خواهدشد و رقبای صادرکنندکان نیز بدون هیچ تلاشی بازارها را به دست خواهند گرفت.
عشریه، انتقال پول را بزرگ ترین مشکل کنونی بازرگانان دانست و تصریح کرد: دشمنان نظام با تمام وجود درتلاشند تا اقتصاد ما را زمین گیر کنند.
حسن اسماعیلی، مدیرکل هماهنگی اموراقتصادی و بین الملل استانداری مازندران گفت: اتاق بازرگانی استان به عنوان متولی بخش خصوصی مهمترین موانع و مشکلات سدراه صادرکنددگان را احصا کند تا مشکلات به صورت مصداقی پیگیری و حل شود.
محمد جواد عیسی نیا، رئیس دفتر نمایندگی وزارت امورخارجه در مازندراناعلام کرد: این دفتر نمایندگی موانع و مشکلات موجود صادرکنندگان را برای توسعه فضاهای صادراتی استان از دستگاه های مرتبط، سفارتخانه ها و وزارت امورخارجه پیگیری می کند.
نظر شما