پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ دی ۱۳۹۱، ۱۰:۴۴

محمدهادی مفتح:

حوزه و دانشگاه؛ مغز متفکر جامعه/ لزوم جلوگیری از وارد آمدن خدشه به جامعه

حوزه و دانشگاه؛ مغز متفکر جامعه/ لزوم جلوگیری از وارد آمدن خدشه به جامعه

اردکان - خبرگزاری مهر: حجت الاسلام محمدهادی مفتح، فرزند شهید مفتح در اردکان گفت: حوزه و دانشگاه مغز متفکر جامعه هستند و چنانچه این دو نهاد دچار اختلاف و دوری شوند به اندام جامعه خدشه و خسارات جبران ناپذیری وارد می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدهادی مفتح، صبح امروز در نشستی با اساتید حوزه و دانشگاه های اردکان با طرح کامل تئوری حکومت اسلامی اظهار داشت: حوزه و دانشگاه به عنوان مغز متفکر جامعه از مولفه های اصلی حکومت اسلامی محسوب می شوند و اساتید این دو نهاد علمی باید در تشخیص و انجام وظیفه خود در شرایط حساس کنونی حساسیت ویژه داشته باشند.

معاون آموزشی دانشکده الهیات قم افزود: چنانچه این دو نهاد دچار اختلاف و از هم گسیختگی شوند به اندام جامعه خدشه و خسارات جبران ناپذیری وارد می شود.

امام جمعه اردکان نیز در این نشست خواستار رونق یافتن فرهنگ مباحثه در بین دانشجویان مراکز آموزش عالی شد و گفت:یکی از دلایل رشد همه جانبه طلاب در زمینه های مختلف علمی و شخصیتی شرکت آنها در مباحثه های علمی، سیاسی و اجتماعی است.

حجت الاسلام سیدمحمدحسینی افزود: چنانچه این امر در دانشگاه ها محقق شود، به بالندگی بیشتر دانشجویان و افزایش قدرت سخنوری و اعتماد به نفس آنان منتج خواهد شد.

در این نشست اساتید حوزه و مراکز آموزش عالی این شهرستان سوالات و نظرات خود را در زمینه های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی مطرح کردند.

کد خبر 1772098

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha