پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲ دی ۱۳۹۱، ۱۲:۱۱

اخبار میراث فرهنگی کردستان/

1100 هنرمند و صنعتگر کردستانی بیمه شدند

1100 هنرمند و صنعتگر کردستانی بیمه شدند

سنندج - خبرگزاری مهر: معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی کردستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون هزار و 100 نفر هنرمند و صنعتگر رشته های مختلف صنایع دستی تحت پوشش خدمات بیمه قرار گرفته اند.

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد حامدی ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: این میزان نسبت به سال گذشته 30 درصد رشد داشته است که انتظار می رود تا پایان سال تمامی صنعتگران و هنرمندان رشته های مختلف صنایع دستی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گیرند.

وی افزود: با این کار تا حدی از دغدغه کاری هنرمندان و صنعتگران در خصوص حوادث ناشی از کار کاسته می شود و این بیمه می تواند پشتوانه خوبی برای هنرمندان و صنعتگران استان کردستان باشد.

ایجاد کارگاه های هنرهای سنتی با بهره گیری از توان و تخصص فارغ التحصیلان دانشگاهی

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان ادامه داد: در راستای حمایت از فارغ التحصیلان رشته صنایع دستی و به منظور ایجاد تحول های نوین در حوزه صنایع دستی، معاونت صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان بر آن است تا از توان و تخصص فارغ التحصیلان بومی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته صنایع دستی برای ایجاد کارگاه های سنتی مرتبط با رشته های تخصصی استفاده کند.

حامدی یادآور شد: در همین راستا تا کنون در شهرستان های سقز کارگاه سفال و سرامیک، بانه منبت و نازک کاری چوب، قروه سفال نقش برجسته و سنندج کارگاه آبگینه، سفال و لعاب توسط این فارغ التحصیلان راه اندازی شده است.

وی بیان کرد: امید است تا نیمه دوم سال 92 تعداد این کارگاه ها به بیش از 15 کارگاه ارتقاء یابد تا بتوان از توان تخصصی و دانش فنی فارغ اتحصیلان در راستای ارتقاء سطح کیفی تولیدات و همچنین نوآوری در محصولات تولیدی و ایجاد تحول در رشته های صنایع دستی بهره مند شد.

اتمام مرمت مسجد شیخ مظهر شهرستان سقز

کار مرمت مسجد شیخ مظهر که یکی از مساجد تاریخی شهرستان سقز و متعلق به دوره قاجاریه است به اتمام رسید.

کارشناس حفظ و احیاء اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان در خصوص این مسجد گفت: این مسجد همانند سایر مساجد دیگر کردستان دارای معماری بومی با شبستان چهار ستونی و ایوان جنوبی و حجره طلاب و وضوخانه در دو طبقه است.

محمد قاسمی افزود: از شاخصه های معماری این مسجد می توان به طراحی مسجد در شیب محوطه و احداث مغازه هایی در طبقه همکف و شبستان و فضاهای اصلی در طبقه اول اشاره کرد.

وی اظهار داشت: عملیات مرمتی این مسجد در سال 90 و91 شامل سبک سازی سقف و تعویض تیرهای فرسوده، تعویض ستون های چوبی ایوان، اجرای کف سازی و آجر فرش ایوان، تعویض نرده ها، نصب نرده های چوبی، احداث سرویس بهداشتی زنانه و مردانه، تهیه و نصب کولر گازی، برچیدن سیستم معیوب برق رسانی و اجرای مجدد آن، لکه گیری و اجرای فضاهای داخلی و آجر کاری و بند کشی مجدد فضاهای بیرونی بوده است.

کارشناس حفظ و احیاء اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان ادامه داد: برای مرمت و استحکام بخشی این بنای تاریخی از محل اعتبارات ملی مبلغ 54 میلیون تومان هزینه شده است.

کد خبر 1772154

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha