پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲ دی ۱۳۹۱، ۱۵:۴۳

حبیبی:

مدیریت زمان در بحرانها ضروری است

مدیریت زمان در بحرانها ضروری است

قزوین- خبرگزاری مهر: معاون امور عمرانی استانداری قزوین گفت: آسیب شناسی نقاط ضعف و قوت در حوادث غیرمترقبه و مدیریت زمان در امور برای موففیت در مدیریت بحران اجتناب ناپذیر است.

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه کارگروه مدیریت بحران ظهر شنبه در محل سالن اجتماعات باقرالعلوم استانداری قزوین تشکیل شد.

منوچهر حبیبی در این جلسه گفت: با شناسایی نقاط ضعف و قوت مدیران در مواقع بروز حوادث غیرمترقبه درسالهای گذشته قادریم تا در آینده این حوادث را بهتر مدیریت کنیم.

وی افزود: سرعت عمل و مدیریت یکپارچه در مواقع اضطراری و بروز حوادث غیر مترقبه برای کاهش خسارتها و اداره فعالیتها بسیار مهم و تعیین کننده است.

معاون امور عمرانی استانداری قزوین تصریح کرد: دستگاههایی که متولی اصلی حضور در شرایط بحران هستند لازم است آمادگی کامل خود را در همه شرایط حفظ کنند تا در صورت دریافت اعتبارات ماده 12 بتوان با هزینه کرد آن به فعالیتها سامان بخشید.

آرش بهاروند مدیرکل هواشناسی استان قزوین هم در این جلسه با اراه گزارش از وضعیت بادهای منطقه اظهارداشت: تعداد روزهای یخبندان در استان بین 141 تا 150 روز است که این وضعیت در الموت تا 80 روز است.

وی گفت: بادهای راز، مهر، شید، آرام و طوفان در استان شناسایی شده که بادهای کوتاه مدت که معمولا 20 تا 40 دقیقه طول می شکد در بسیاری از مواقع به شبکه های مخابراتی و برق آسیب می رساند که بیشتر از جنوب شرق می وزد.

بهاروند بیان کرد: شهر صنعتی البرز و لیا با توجه به موقعیت جغرافیایی در معرض بادهایی قرار دارند که آلودگی های صنعتی را به شهر قزوین منتقل می کنند و گاهی وارونگی دما ناشی از این وزشهاست.

این مسئول تصریح کرد: در دی ماه میانگین سرعت باد قالب در شهر قزوین 3.7 متر بر ثانیه است که در 24 ساعت ادامه می یابد و آسیب رسان است.

شلویری رئیس مرکز فوریت های پزشکی استان قزوین هم در خصوص ضرورت تامین آمبولانس کمک دار و تجهیزات امدادی انفرادی در استان برای ارائه خدمات مناسب به آسیب دیدگان مطالبی بیان کرد.

900 میلیون تومان خسارت سیل در جاده ها

نادر محمدزاده مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین هم از استقرار 290 راهدار در قالب 24 اکیپ در سه راهدارخانه استان خبر داد و تصریح کرد: با استفاده از 170 دستگاه ماشین آلات و ذخیره سازی مقادیر متنابهی نمک و ماسه برای امدادرسانی به مسافران و رانندگان در فصل زمستان در مناطق پیش بینی شده اقدام شده است.

این مسئول با اشاره به خسارات ناشی از سیل در جاده های استان بیان کرد: در فصل بهار جاری شده سیل در جاده های استان بیش از 900 میلیون تومان خسارت وارد شد که با اقدام بموقع از تخریب پلهای بیشتری جلوگیری شد.

وی افزود: فعالیتهای راهسازی و راهداری تعطیلی ندارد و به صورت شبانه روزی و در همه فصول و ایام سال خدمت رسانی به مردم ادامه دارد.

محمدزاده حذف سفرهای غیرضروری برای کاهش هزینه ها و حوادث را ضروری خواند و یادآورشد: در صورت متمرکز کردن خدمات امدادی و راهداری می توئان با سرعت بیشتری نسبت به تامین امنیت و سلامت مسافران اقدام کرد.

کد خبر 1772602

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha