به گزارش خبرنگار مهر ، رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی شامگاه روز شنبه درنشست کارگروه حل مشکلات شهرستان خدا آفرین گفت: در جمهوری اسلامی ایران نقشه راه را مقام معظم رهبری تعیین می کند که دولت و مجلس با تبعیت از منویات ایشان این بار نیز دشمن را در دستیابی به اهداف شیطانی اش ناکام خواهد گذاشت.
فتحی پور تصریح کرد: برنامه ها و راهکارهای مناسبی برای شکست تحریم ها پیش بینی شده اند و به زودی آثار آنها را خواهیم دید.
نماینده مردم شهرستان های کلیبر و خداآفرین و بخش هوراند در مجلس شورای اسلامی افزود: با اتمام پروژه های آبرسانی به پایاب سد خداآفرین و قیز قلعه سی در شهرستانهای خداآفرین و کلیبر بیش از 20 هزار فرصت شغلی ایجاد خواهد شد.
وی همچنین با قدردانی از پیگیری جدی استاندار و با اشاره به مصوبه هیئت دولت برای واگذاری کارخانه نفلین سینیت کلیبر به بخش خصوصی از نقش مثبت و قابل توجه آن در توسعه منطقه و ایجاد پنج هزار فرصت شغلی جدید به صورت مستقیم و غیر مستقیم در نتیجه بهره برداری از این طرح خبر داد.
نظر شما