حجت الاسلام یدالله تقوی نیا در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به برگزاری یک دوره کارگاه آموزشی احکام معامله ویژه اصناف در سمنان، افزود: این دوره آموزشی با حضور 30 نفر از اصناف و کسبه بازار در محل معاونت آموزش و پژوهش استانداری سمنان برگزار شد.
وی تصریح کرد: در این کارگاه آموزشی که توسط حجت الاسلام حسن محسنی استاد حوزه علمیه تدریس شد، شرکت کنندگان آموزش های لازم در خصوص احکام معامله، خرید و فروش و مشتری مداری را فرا گرفتند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سمنان گفت: هدف از برگزاری این دوره به تصویر کشیدن مشکلات واحدهای مختلف تجاری به منظور ارتقای سطح آگاهی مخاطبان از احکام و دستورات صریح اسلام در مورد خرید، فروش و معامله در جامعه اسلامی است.
تقوی نیا در بخش دیگری افزود: به دلیل کم اطلاعی و ناآگاهی بسیاری از مردم از قوانین معامله و احکام، مشکلاتی به وجود می آید که دامن گیر خود مردم می شود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: این دومین کارگاه آموزشی اصناف و بازاریان سمنانی بود که در سال جاری برگزار شد.
نظر شما