به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اسوشیتدپرش، پس از رد شدن طرح جان بینر، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا، برای حل بحران اقتصادی پرتگاه مالی آمریکا، جو لیبرمن سناتور کهنه کار کنِتیکِت، گفته است این اولین باری است که حس می کند این احتمال وجود دارد که آمریکا نتواند از خطر پرتگاه مالی به سلامت عبور کند.
لیبرمن که با شبکه سی ان ان مصاحبه می کرد افزود در صورتی که کنگره اقدامی جهت جلوگیری از پرتگاه مالی انجام ندهد، می توان آن را بزرگترین وظیفه نشناسی کنگره در طول تاریخ آمریکا نامید.
جان باروسو سناتور وایومینگ و یکی از رهبران جمهوری خواهان پیشبینی کرده مسئله پرتگاه مالی پیش از موعد مقرر حل نخواهد شد و کاخ سفید را مقصر این امر می داند.
پرتگاه مالی به مجموعه افزایش مالیات ها و کاهش هزینه های دولت فدرال گفته می شود که در صورت عدم مصالحه بین جمهوری خواهان و دموکرات ها تا پایان سال 2012 بر سر طرحی جایگزین، عملی خواهد شد و در این صورت اقتصاد آمریکا شاهد کسادی شدید و احتمالا بحران اقتصادی شود.
در صورت سقوط آمریکا از پرتگاه مالی، اقتصاد آمریکا شاهد افزایش مالیات و کاهش هزینه ای به ارزش 600 میلیارد دلار خواهد بود
روز پنجشنبه طرح پیشنهادی جان بینر موسوم به "طرح بی" برای حل مشکل پرتگاه مالی به دلیل عدم کسب رای موافق برای تایید کنار گذاشته شد. طرح پیشنهادی بینر شامل افزایش مالیات افرادی می شد که بالای یک میلیون دلار درآمد دارند. علاوه بر مخالفت دموکرات ها با "طرح بی"، هم حزبی های بینر، به خصوص محافظه کاران، نیز با این طرح مخالف بودند.
رویترز در مورد پرتگاه مالی پیش روی اقتصاد آمریکا نوشته است با تعطیلی کنگره و سفر اوباما به هاوایی برای گذراندن تعطیلات کریسمس، به نظر نمی رسد در زمان نزدیک، این مشکل حل شود.
پس از رد شدن "طرح بی" برای حل مشکل پرتگاه مالی اکنون امید اقتصاد آمریکا به سنا است. لیبر گفته است رهبران جمهوری خواهان و دموکرات ها در سنا باید هر چه سریعتر بر سر حل مسئله پرتگاه مالی با یکدیگر کنار بیایند.
کی بیلی هَچینسِن سناتور تگزاس، گفته است با مدت زمان چهار روزه ای که سنا برای حل مشکل پرتگاه مالی دارد، نتیجه احتمالی یک "سرهمبندی" خواهد بود.
نظر شما