پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ دی ۱۳۹۱، ۱۹:۴۹

طی مراسمی/

رئیس اداره ورزش و جوانان شاهرود تودیع و معارفه شد

رئیس اداره ورزش و جوانان شاهرود تودیع و معارفه شد

شاهرود-خبرگزاری مهر: مراسم تودیع و معارفه رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان شاهرود با حضور جمعی از مسئولان و روسای هیئت‌های ورزشی این شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، امام جمعه شاهرود بعد از ظهر دوشنبه در مراسم تودیع و معارفه رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان شاهرود ضمن تاکید بر اینکه ورزش جایگاه ویژه‌ای در تلطیف روحیه مردم دارد، تصریح کرد: افتخار ما این است که جایگاه ورزش در شاهرود جایگاه ویژه‌ای است.

فاصله زیاد ورزش شهرستان شاهرود با ایده آل ها

حجت الاسلام محمود ترابی با بیان اینکه کارهای انجام شده برای ورزش این شهرستان بسیار قابل تقدیر است، افزود: اما با نقطه انتظار مردم و ایده‌آل‌ فاصله زیادی داریم، قصد مقایسه با مرکز استان و سایر نقاط را ندارم بلکه این اظهار نظر من بر اساس شاخص‌های کمی و کیفی موجود است.

وی تاکید کرد: در بحث جوانان قبل از اینکه با تربیت بدنی سابق ادغام شود، در حق شاهرود ظلم شده که ما به نوبه خود این ظلم را نمی‌بخشیم و انتظار داریم که مدیران استانی و شهرستانی ورزش و جوانان به مقوله جوانان ما توجه بیشتری کنند، مبدا غفلت کرده و ما را در نقطه کوری قرار دهند.

امام جمعه شاهرود تصریح کرد: آسیب‌های کشور ما در بحث جوانان زیاد است، لذا توقع داریم رئیس جدید اداره ورزش و جوانان شاهرود به این مهم توجه بیشتری کند.

احترام به پیشکسوتان سرلوحه کار اداره ورزش و جوانان شاهرود

مدیر کل ورزش و جوانان استان سمنان نیز در ادامه این مراسم ضمن اشاره‌ به خدمات دولت در بخش ورزش و جوانان گفت: انتظار داریم رئیس اداره ورزش و جوانان شاهرود توجه به مسائل اخلاقی و احترام پیشکسوتان را سرلوحه خود قرار دهد.
همت هادیان افزود: همه تلاش‌های صورت گرفته و امتیازات و موفقیت‌های به دست آمده نشان از رشد خوب در ورزش استان سمنان و در حوزه قهرمانی دارد.

سهم سرانه ورزشی استان سمنان بیشتر از سطح استاندارد است

وی به سرانه ورزشی در استان سمنان اشاره کرد و افزود: برابر برنامه پنجم توسعه کشور سرانه ورزشی هر ایرانی 1.2 متر مربع است.

هادیان اضافه کرد: سهم سرانه ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان۵۰ درصد معین (۶دهم متر مربع)، سهم سایر دستگاه‌های دولتی ۳۵ درصد (۴۲ درصد متر مربع) و سهم بخش خصوصی ۱۵درصد (۱۸ درصد متر مربع) است.

مدیر کل ورزش و جوانان استان سمنان تصریح کرد: تا پایان سال ۹۰ سهم سرانه ورزشی این اداره کل معادل ۷۷ صدم متر مربع یعنی ۱۷صدم بیشتر از سطح استاندارد بوده است.

ضرورت افزایش سرانه ورزش استان سمنان

هادیان گفت: با توجه به وسعت زیاد و پراکندگی در استان سمنان و تراکم پایین جمعیتی باید سعی کنیم نسبت به افزایش سرانه اقدام کنیم.

سرپرست سابق اداره ورزش و جوانان شهرستان شاهرود اظهار داشت: این شهرستان دارای پتانسیل‌های فراوانی در ورزش است و حضور ورزشکاران شاهرودی در رشته‌ها و رده‌های مختلف ملی گواهی بر این امر است.

میزان ارائه خدمات پاسخگوی نیازهای ورزشکاران شاهرودی نیست

سید جواد بیطرف افزود: با توجه به حجم بالای ورزشکاران در این شهرستان، به طور قطع میزان ارائه خدمات به آنها پاسخگوی نیازها نیست، که باید فکری اساسی برای آن شود.

وی عنوان کرد: باید با فراهم کردن زمینه‌های لازم جهت گرایش جوانان به ورزش و فعالیت‌های ورزشی، از انحراف آنها و سوق به سمت امور ناهنجاری‌های اجتماعی جلوگیری کرد.

ارتقاء قابل ملاحظه سرانه اماکن ورزشی شاهرود در دولت نهم و دهم

بیطرف ادامه داد: ورزش شهرستان شاهرود نیازمند کمک همه مسئولان استانی و شهرستانی است.

وی ضمن تاکید بر اینکه در دولت نهم و دهم انقلابی در ورزش شهرستان شاهرود صورت گرفته است، تصریح کرد: بطور مثال سرانه اماکن ورزشی در این شهرستان از 32صدم سانتیمتر به 72صدم سانتیمتر مربع به ازای جمعیت این شهرستان رسیده است.

شاهرود با وجود پتانسیل‌های فراوان از غافله سمن ها عقب مانده است

رئیس جدید اداره ورزش و جوانان شهرستان شاهرود نیز در این مراسم گفت: دغدغه امام جمعه شاهرود و مدیر کل ما، بحث جوانان است که خوشبختانه بنده در 10 ماهه گذشته بعنوان سرپرست امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان گلستان خدمت کرده و موفق به کسب توفیقاتی در این زمینه شده‌ام.

محمد علی رحیمیان افزود: در اولین اقدام خود، شب گذشته با معاونت جوانان اداره کل تماس گرفته و متعجب شدم که چرا فقط پنج سمن در شاهرود فعالیت دارد و چرا این شهرستان با وجود پتانسیل‌های فراوان از این غافله عقب مانده است.

بدنبال مطالبات بحق جوانان شهرستان شاهرود هستم

وی ضمن تصریح بر اینکه بدنبال مطالبات بحق جوانان این شهرستان هستم، اظهار داشت: می‌دانم که توقع مردم عزیز این شهرستان بیش از این‌هاست ولی اذعان دارم که کار در این مجموعه نیازمند همدلی بیشتر دارد.

رحیمیان در پایان گفت: از نمایندگان استان تقاضا دارم کمک کنند تا بتوانیم از شرکت‌های بزرگ دولتی برای کمک و حمایت از ورزش این استان و شهرستان کمک بگیریم.

محمد علی رحیمیان سابقه خدمت در اداره کل ورزش و جوانان استان گلستان و اداره تربیت بدنی (سابق) گرمسار را در کارنامه خود دارد.

کد خبر 1774372

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha