به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، دستگاه قضایی رژیم صهیونیستی به اتهامات منتسب به "آویگدور لیبرمن" سیاستمدار راستگرای افراطی این رژیم رسیدگی می کند.
بر این اساس نخستین جلسه بازجویی از وزیرخارجه مستعفی صهیونیستها طی روزهای آینده برگزار می شود. اصلی ترین اتهام متوجه لیبرمن 54 ارتباط وی با سفیر رژیم صهیونیستی در بلاروس در دسامبر 2009 است. گفته می شود این فرد اطلاعات محرمانه ای از جمله مسائل مربوط به پرونده های قضایی لیبرمن را در اختیار وی قرار داده است.
رهبر حزب "اسرائیل خانه ما" بدنبال طرح اتهامات علیه وی در دستگاه قضایی رژیم صهیونیستی اواسط ماه دسامبر از وزارت خارجه این رژیم استعفا داد.
با توجه به این که این حزب با 15 کرسی از مجموع 120 کرسی کنیست اسرائیل از ارکان دولت راستگرای میانه رو نتانیاهو به شمار می رود، انتظار می رود رسوایی لیبرمن، تاثیری منفی بر آینده دولت وی در انتخابات پارلمانی پیش رو داشته باشد.
نظر شما