پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۴، ۱۳:۲۵

مسئول مركز مشاوره دانشجوئي دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه در گفتگو با "مهر" :

همايش "پيشگيري و آگاه سازي دانشجويان از آسيب هاي اجتماعي و رواني" برگزار مي شود

همايشي با عنوان "پيشگيري و آگاه سازي دانشجويان از آسيب هاي اجتماعي و رواني" يازدهم تا چهاردهم ارديبهشت ماه در دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه برگزار مي شود.

مسئول مركز مشاوره دانشجوئي دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه در گفتگو با خبرنگار حوزه و دانشگاه "مهر" ضمن اعلام اين خبر افزود : معاونت دانشجوئي دانشگاه كرمانشاه به همراه مركز مشاوره دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه در راستاي آگاه سازي و پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي با تأكيد بر اعتياد در ميان دانشجويان اين همايش را برگزار مي كند.

كريمي تصريح كرد : علل گرايش به اعتياد، نقش سلامت و مهارت زندگي در پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي، هويت و نقش آن در رشد و شكوفائي شخصيت و اين كه افراد با چه هويتي دچار چه آسيب هائي مي شوند، از موضوعاتي است كه در اين همايش مورد بررسي قرار مي گيرد.

وي خاطر نشان كرد: در اين همايش هر روز يك نشست علمي، جلسه پرسش و پاسخ و اجراي آزمون هائي كه در آينده منجر به يك پژوهش كاربردي مي شود اجرا خواهد شد. همچنين نشستي در رابطه با نقش اساتيد دانشگاه و همفكري و احساس مسئوليت آنها در قبال دانشجويان برگزار مي شود.

كريمي در ادامه افزود: اين همايش با حضورسرپرست دفتر مشاوره مركزي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و اساتيد دانشگاه علامه طباطبائي و جمعي از اساتيد دانشگاه علوم پزشكي و معاونت دانشجوئي دانشگاه علوم پزشكي برگزار مي شود.

وي در پايان يادآور شد: در اين همايش فقط دانشكده هاي دانشگاه علوم پزشكي دانشگاه كرمانشاه شركت مي كنند و اين برنامه هر روز در يكي از دانشكده هاي بهداشت و دارو سازي، پزشكي، پرستاري و مامائي برگزار مي شود.

کد خبر 177479

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha