پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۶ دی ۱۳۹۱، ۱۲:۱۵

اخبار ورزشی قم؛

قم میزبان دوره مربیگری فوتسال آسیا شد

قم میزبان دوره مربیگری فوتسال آسیا شد

قم - خبرگزاری مهر: مسئول کمیته آموزش هیئت فوتبال استان قم از میزبانی این هیئت در برگزاری دوره مربیگری سطح یک فوتسال آسیا خبر داد.

رضا کردی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: فوتسال استان قم در مسیر رو به پیشرفت خود به شدت به افزایش دانش نیروی انسانی فعال در بخش‌ها و تیم‌های مختلف خود نیاز دارد و دوره مربیگری سطح یک فوتسال آسیا با همین هدف برای مربیان فوتسال قم برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: دوره سطح یک فوتسال آسیا در واقع یک فرصت استثنایی برای افزایش دانش مربیان فوتسال قم است که با شرکت مربیان شاخص فوتسال قم و زیر نظر کمیته آموزش هیئت فوتبال استان قم برگزار می‌شود که امیدوارم نتایج خوبی برای مربیان خوب و فهیم فعال قم به دنبال داشته باشد.

مسئول کمیته آموزش هیئت فوتبال استان قم ادامه داد: در دوره مربیگری سطح یک فوتسال آسیا که از دوشنبه چهارم دی ماه آغاز شد، 15 نفر از مربیان فوتسال قم حضور دارند و زیر نظر مدرس رسمی کمیته فوتسال فدراسیون فوتبال آموزش می‌بینند.

وی اظهار داشت: مسئولیت تدریس در این دوره مربیگری سطح یک فوتسال آسیا بر عهده علی رعدی از مربیان  شاخص فوتسال کشور و یکی از مربیان با دانش و برجسته فعال در کمیته فوتسال فدراسیون است که به دو شکل تئوری و عملی به انجام می‌رسد.

کردی یاد آور شد: مربیان شرکت کننده در دوره مربیگری سطح یک فوتسال آسیا به ‌صورت تئوری و عملی در سالن ورزشی مخابرات قم در دو نوبت صبح و عصر در این دوره حضور می‌یابند و قطعا تجربه ارزشمندی برای آنها خواهد بود.

وی با اشاره به نحوه برگزاری این دوره عنوان داشت: در پایان این دوره آزمون تئوری و عملی از شرکت کنندگان به عمل خواهد آمد و افرادی که موفق به کسب نمره قبولی شوند مدرک مربیگری سطح یک فوتسال آسیا دریافت خواهند کرد.

هیچ تیمی نمی تواند مقابل صبا از تاکتیک پرس استفاده کند

سرمربی تیم فوتسال صبای قم گفت: با بازیکنان هنرمند و تکنیکی که در تیم صبا حضور دارند، هیچ تیمی نمی تواند در مقابل صبای قم از تاکتیک پرس استفاده کند.

محسن حسن زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، تصریح کرد: ما در دیدار با تیم منصوری قرچک در هفته پایانی دور رفت یک بازیکن مصدوم و یک بازیکن محروم دادیم که غیبت آنها در مصاف با شهرداری تبریز شرایط سختی برای بازی  ما ایجاد کرد اما خوشحالم که بازیکنان با تکنیک و هنرمندی داریم که در نیمه دوم تیم حریف را از پا درآوردند.

سرمربی تیم فوتسال صبای قم در ادامه به بازی آینده تیمش اشاره کرد و عنوان داشت: ما باید در هفته پانزدهم به مصاف تیم راه ساری برویم، ما در نیم فصل اول هم سخت ترین بازی خود را در مقابل همین تیم راه ساری انجام دادیم و تنها با اختلاف یک گل پیروز شدیم.

وی تصریح کرد: با اینکه در بازی رفت مقابل تماشاگران خودی به سختی این تیم را شکست دادیم ولی مصمم هستیم با هر شرایطی که می دانیم ممکن است در سالن سید رسول حسینی ساری ایجاد شود، این بازی را به سود خود به پایان ببریم و روند صعودی خود به سوی قهرمانی را ادامه بدهیم.

سرمربی تیم فوتسال صبای قم تصریح کرد: بازی در ساری و مقابل تیم راه ساری بسیار سخت خواهد بود، زیرا با توجه به شناختی که از آنها داریم، می‌دانیم که راه ساری حریف با انگیزه‌ای خواهد بود که می‌خواهد صبا را شکست دهد اما غیرت و تعصب بازیکنان ما سبب خواهد شد سه امتیاز این دیدار را با نتیجه خوبی بگیریم.

وی بیان داشت: بسیاری از تیم ها در مقابل صبای قم از تاکتیک پرس استفاده می کنند تا بلکه بتوانند تیم ما را متوقف کنند اما مطمئنم که هیچ تیمی نمی تواند با این تاکتیک جلوی صبا را بگیرد زیرا بازیکنان با تکنیکی داریم که هر لحظه از مسابقه می‌توانند شرایط بازی را تغییر بدهند.

یاد آور می شود: دیدار صبای قم و راه ساری ساعت 16 شنبه نهم دی ماه در سالن سید رسول حسینی شهر ساری برگزار می‌شود. 

 

کد خبر 1775380

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha