پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۵ دی ۱۳۹۱، ۲۰:۵۹

استمرار پیگیریهای مهر/

توزیع برنج در شهرستانهای لرستان آغاز شد/ خریداری 7 هزار تن برنج

توزیع برنج در شهرستانهای لرستان آغاز شد/ خریداری 7 هزار تن برنج

خرم آباد - خبرگزاری مهر: به دنبال گزارش مهر از کمبود برنج در برخی شهرستانهای استان رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان اعلام کرد که توزیع برنج در شهرستانهای مختلف استان آغاز شده است.

حجت الله بیرانوند در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: هفت هزار تن انواع برنج خریداری شده که به تدریج وارد بازار شهرستانهای مختلف استان شده و میان مردم توزیع می شود.

وی با بیان اینکه تاکنون برنج مورد نیاز در دو شهرستان خرم آباد و بروجرد توزیع شده است، یادآور شد: به مرور برنج مورد نیاز دیگر شهرستانها نیز عرضه خواهد شد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان همچنین از تشدید نظارت بر واحدهای توزیع و عرضه برنج خبر داد و از مردم استان لرستان خواست در صورت مشاهده هر گونه انبار کالاهای احتکار شده با شماره 124 تماس حاصل کرده و موارد را اطلاع دهند.

بیرانوند ابراز امیدواری کرد که با تدابیر اندیشیده شده مشکل کمبود برنج در بازار برخی شهرستانهای استان در سریعترین زمان رفع شود.

این سخنان رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان در حالی مطرح می شود که همچنان در برخی شهرستانهای استان از جمله خرم آباد و کوهدشت شهروندان از کمبود برنج در بازار شهرستان گلایه دارند.

این روند در شهرستان کوهدشت به گونه ای است که این هفته را باید هفته غیبت کیسه های برنج در مغازه های شهرستان کوهدشت نامید به طوریکه این کالای مصرفی اساسی که نیاز روزانه غذایی مردم را تشکیل می دهد به کلی در این شهر نایاب شده است.

معاون فرماندار کوهدشت پیش از این در این رابطه در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مشکل کمبود برنج در بازار این شهرستان گفته بود که این یک مشکل جدی است که باید هرچه زودتر رفع شود.

ابراهیمی افزود: متاسفانه توزیع دولتی این کالای اساسی در کوهدشت به قدری نیست که جوابگوی همه مردم باشد اما با پیگیری ها و تماس هایی که با استان صورت گرفته در آینده ای نزدیک واردات بیشتری انجام خواهد شد و به دنبال آن هستیم که سهمیه کوهدشت را افزایش دهیم.

همچنین حمید آزاد بخت رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت کوهدشت نیز گفته بود که تا کنون 66 تن برنج به قیمت هرکیسه 26 هزار و 500 تومان در 20 نقطه انتخاب شده شهر و با نظارت کامل بازرگانی توزیع شده است و این تعداد عامل به این خاطر انتخاب شده اند تا احتکاری صورت نگیرد.

وی همچنین احتمال احتکار برنج توسط عاملین را رد کرده بود ولی اشاره ای نکرد که برنج توزیع شده چرا به دست مردم نرسیده است.

به هر روی آنچه در کوهدشت و برخی دیگر از شهرستانهای لرستان مشاهده می شود بازاری است بدون برنج و مردمی که به دنبال یافتن کیسه ای برنج فروشگاه های شهر را روزانه سرمی زنند.

کد خبر 1775855

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha