به گزارش گروه فرهنگ و ادب "مهر" به نقل از ستاد اطلاع رساني نمايشگاه كتاب، مدير برگزاري جشنواره ملي اينترنتي خليج فارس گفت : با توجه به اينكه وبلاگ نويسان و نويسندگان بخش عظيمي از توليدكنندگان محتوا در كشور هستند، با حمايت درست و هدفمند از اين قشر مي توان به جايگاه بسيار خوبي در زمينه توليد محتواي ارزشمند در كشور رسيد.
مهندس سيدمهدي تقوي افزود : امروزه توليدكنندگان محتوا محدود به قشر فرهيخته و اهل قلم نمي شوند، بلكه با گسترش فن آوري هاي نوين و نيز پديده وبلاگ نويسي اكثر جوانان ايراني و نيز قشر عامه مردم، توسط وبلاگ ها و دست نوشته هاي اينترنتي خود به توليد محتوا به صورت گسترده مي پردازند. از اين رو وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به عنوان متولي فرهنگ در كشور برنامه هاي مختلفي برنامه ريزي كرده كه جشنواره ملي اينترنتي خليج فارس يكي از همان برنامه ها است.
وي افزود: در اين جشنواره سعي شده، در طول نمايشگاه بين المللي كتاب تهران وبلاگ نويسان و نويسندگان اينترنتي به توليد محتوا در زمينه آثار ارزشمند ملي و در خصوص خليج فارس و نيز اهميت حفظ ميراث فرهنگي كشور بپردازند. همچنين در طول مدت برگزاري اين جشنواره و در يك اقدام نمادين، اعترض نامه الكترونيكي در خصوص نام گذاري مجعول خليج عربي توسط مخاطبين جشنواره تهيه مي گردد.
هجدهمين نمايشگاه بين المللي كتاب تهران از 14 تا 24 ارديبهشت ماه هر روز از ساعت 10 صبح تا 21 بعد از ظهر در محل دائمي نمايشگاههاي تهران برگزار مي شود.
علاقمندان مي توانند از طريق پايگاه هاي اينترنتي www.PersianGulffestival.com و www.Kbalij-fars.com در اين جشنواره شركت نمايند.
نظر شما