پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۶ دی ۱۳۹۱، ۱۲:۲۸

امامی با مهر مطرح کرد:

ارائه گزارش سیل گلستان در مجلس/ تاخیر در اجرای راه آهن

ارائه گزارش سیل گلستان در مجلس/ تاخیر در اجرای راه آهن

گرگان - خبرگزاری مهر: نماینده گرگان و آق قلا در مجلس از ارائه گزارش سیل استان در کمیسیونهای برنامه و بودجه و عمران مجلس شورای اسلامی خبر داد.

عیسی امامی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به بازدید مشترک کمیسیون عمران و برنامه و بودجه از مناطق سیلزده استان گفت: گزارشی مربوط به سیل استان در دو کمیسیون عمران و برنامه و بودجه قرائت شد.

وی اظهار داشت: تلاش این است تا در زمان تصویب بودجه، اعتبارات لازم به عنوان ردیف مستقل برای جبران خسارت سیل استان لحاظ شود و عمده بحث ما مربوط به طرح جامع سیل استان است که آماده شد.

وی عنوان کرد: همچنین طرح جامع اطفای حریق جنگلها نیز تهیه شد و این دو طرح در صحن مجلس قرائت می شود.

امامی بیان داشت: تاکنون برای جبران خسارتهای سیل استان 23 میلیارد تومان تخصیص یافت و به استان ابلاغ شد و مراحل جذب را طی می کند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه افزود: همچنین 20 میلیارد تومان اعتبار نیز در جریان سفر معاون اول رئیس جمهور به مازندران برای سیل گلستان مصوب شد که هنوز تخصیص نیافته است.

نماینده مردم گرگان و آق قلا افزود: آنچه مهم است اینکه سیل و بلایای طبیعی امنیت شهروندان را در یک دهه اخیر به مخاطره انداخته و باید با تامین اعتبارات لازم در چند سال مداوم بتوانیم طرحی جامع برای پیشگیری از سیل در استان اجرا کنیم.

وی با اشاره به تهیه طرح راه آهن گرگان – مشهد گفت: این پروژه در سفر  دولت به گلستان و خراسان رضوی و شمالی مصوب شد و پیش بینی می شد که فازهای مطالعاتی کار زودتر انجام و عملیات شروع شود.

امامی با بیان اینکه اجرای طرح تاکنون به تاخیر افتاده است گفت: همچنین این طرح در جریان سفر مقام معظم رهبری به خراسان شمالی نیز مطرح و مورد تایید قرار گرفت.

نماینده مردم گرگان و آق قلا با بیان اینکه مبداء این طرح گرگان است بیان داشت: این فرصتی برای توسعه استان به شمار می رود و با مکاتباتی که انجام شد، مقدمات کار فراهم شده است.

کد خبر 1776299

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha