به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر عنابستانی با اشاره به اختصاص هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تسهیلات بخش کشاورزی در استان چهارمحال و بختیاری گفت: از این مبلغ، ۹۲۰ میلیارد ریال از محل توسعه ملی و ۳۶۵ میلیارد ریال از محل صندوق توسعه ملی تخصیص داده شده است.
حمید رضا فروزنده گفت: بر اساس برنامه ریزی انجام شده و سند توسعه اشتغال چهارمحال و بختیاری تا پایان برنامه پنجم توسعه باید در بخش کشاورزی هفت هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری شود.
فرماندار شهرستان لردگان، همدلی، تعامل و همکاری مدیران دستگاه های اجرایی برای توسعه و پیشرفت سریع تر این شهرستان را ضروری دانست.
در آستانه روز نهم دی ،همایش بصیرت،اصناف و صنعت در شهرستان کوهرنگ برگزار شد.
سرپرست اداره صنعت،معدن و تجارت شهرستان کوهرنگ گفت: این همایش با حضور جمع کثیری از اصناف و بازاریان،صنعتگران ، بافندگان فرش،اعضای انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان و مسئولان این شهرستان در تالار معلم شهر چلگرد برگزار شد.
اکبری افزود: نهم دیماه روز بصیرت،آگاهی و و هوشیاری ملت قهرمان ایران اسلامی است.
وی باتأکید بر ضرورت افزایش بصیرت و دشمن شناسی بویژه در میان نسل جوان، بیان کرد: حضور یکپارچه و به موقع مردم، نهم دی ماه را در تاریخ کشور ماندگار کرد و مانیز باید این روز را برای همیشه گرامی بداریم.
سومین نمایشگاه فرش و موکت ماشینی در چهارمحال و بختیاری برپا می شود.
رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت گفت: در این نمایشگاه جدیدترین طرح ها و نقش ها و دستاوردهای فرش و موکت ماشینی کشور به نمایش گذاشته شده است.
رحمن کرمی افزود: بیشتر فرش های این نمایشگاه از استانهای تهران ، کاشان ،مشهد، اصفهان و چهارمحال و بختیاری است.
وی گفت: فرش های نمایشگاه در شش غرفه همه روزه از ساعت 14 تا 19 برای بازدید علاقمندان آماده است.
کرمی بیان کرد: این نمایشگاه به مدت چهار روز تا نهم دیماه در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی استان برای بازدید عمومی مردم برپاست.
نظر شما