محمد صادق بابایی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص پیگیری برخی امور درمانی استان برای جلب رضایت بیمه شدگان گفت: در جلسه ای با حضور حجت الاسلام مرتضی حسینی و شورای اسلامی کار استان که در دفتر سعید مرتضوی رئیس سازمان تامین اجتماعی کشور تشکیل شد برخی مشکلات بیمه شدگان مطرح شد.
وی افزود: در این جلسه ضمن بیان مشکلات کمبود اعتباری و نیروی انسانی از رئیس سازمان درخواست مساعدت شد که خوشبختانه با همراهی نمایندگان استان برای برخی مسائل به نتایج خوبی رسیدیم.
جذب 14 نیروی پرستار
مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین تصریح کرد: در این نشست مجوز استخدام 14 نیروی پرستار برای اجرای طرح توسعه بیمارستان رازی قزوین در بخش های ICU CCU و گرفته شد که می تواند بخشی از نیازها و مشکلات را حل کند.
بابایی بیان کرد: قرار است در طرح توسعه حدود 18 تخت به ظرفیت موجود اضافه شود که تامین نیروی تخصصی آن نگرانی مسئولان را برای ارائه خدمات پزشکی و درمانی برطرف خواهد کرد.
خریداری 600 میلیون تومان تجهیزات بیمارستانی
بابایی همچنین از موافقت رئیس سازمان تامین اجتماعی کشور در تامین اعتبار 600 میلیون تومانی برای خرید تجهیزات بیمارستان رازی هم خبر داد و اظهارداشت: با این اقدام خدمات بهتری به مراجعان به این مرکز درمانی ارائه خواهد شد.
به گفته این مسئول در حال حاضر خدمات درمانی و پزشکی در بیمارستان 256 تختخوابی قزوین و 100 تختخوابی تاکستان، هشت مرکز درمانی و یک مرکز پلی کلینیک در استان ارائه خدمات درمانی به بیمه شدگان را بر عهده دارند.
وی گفت: در حال حاضر 250 پرستار در مراکز درمانی تامین اجتماعی استان قزوین مشغول فعالیت هستند و نیروهای جدید به صورت پیمانی جذب مراکز درمانی خواهند شد.
پرداخت مطالبات طرف های قرارداد با مراکز درمانی
وی در خصوص پرداخت مطالبات به مراکز درمانی هم اظهارداشت: در چند روز آینده مطالبات داروخانه ها، پزشکان و بیمارستانهای پاراکلینیک پرداخت خواهد شد.
به گفته بابایی بیش از شش میلیارد تومان از مطالبات سه ماه این مراکز به آنها پرداخت خواهد شد.
بابایی تصریح کرد: در شش ماهه امسال بیش از 700 هزار نفر با مراجعه به مراکز درمانی تحت پوشش تامین اجتماعی استان به صورت سرپایی مداوا شدند.
این مسئول افزود: در مدت یاد شده همچنین 20 هزار نفر در مراکز درمانی استان بستری شدند و 12 هزار نفر نیز تحت عمل جراحی قرار گرفتند.
بابایی از پیگیری و مساعدت نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی بویژه حجت الاسلام حسینی که در حل مشکلات بیمه شدگان و تامین اعتبار و تجهیزات مورد نیاز مراکز درمانی نقش ارذزنده ای ایفا کردند تقدیر کرد.
حدود 700 هزار نفر از جمعیت یک میلیون و 270 هزار نفری استان قزوین(50 درصد جمعیت استان) تحت پوشش خدمات تامین اجتماعی استان قزوین قرار دارند.
نظر شما