پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ دی ۱۳۹۱، ۹:۳۲

آخرین مصدوم حادثه دانش‌آموزی راهیان نور از بیمارستان مرخص شد

آخرین مصدوم حادثه دانش‌آموزی راهیان نور از بیمارستان مرخص شد

اهواز - خبرگزاری مهر: آخرین مصدوم حادثه واژگونی اتوبوس راهیان نور دانش‌آموزان بروجن با سلامتی و هوشیاری کامل از بیمارستان گلستان اهواز ترخیص شد و شامگاه چهارشنبه به شهرش بازگشت.

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس بیمارستان گلستان اهواز در این باره گفت: به لطف خدا هوشیاری مریم باباخانیان به صورت کامل است و وی پس از هوشیاری و توانایی برقراری ارتباط ، کلمه «الحمدالله» را به عنوان نخستین کلمه نوشت.

حبیب حی بر با بیان اینکه مریم در حال ترخیص از بیمارستان است، اظهار کرد: نامبرده از 29 مهـرماه تاکنون تحت مراقبت ویژه بوده و هم اکنون تیم پزشکی وی از وضعش رضایت دارند و توصیه کردند بقیه مراقبتها در منزل انجام شود تا با توجه به اهمیت کانون گرم خانواده، وی سریع تر به فعالیتهای اجتماعی بازگردد.

وی افزود: خوشبختانه مریم دچار آسیب حافظه نشده و حافظه کوتاه مدت و بلند مدتش بسیار خوب است.

رئیس بیمارستان گلستان اهواز ادامه داد: مریم باباخانیان، هم‌اکنون خاطرات را به صورت کامل به یاد دارد، شماره موبایل پدرش و خانواده‌اش را از حفظ دارد، شکرگزار لطف خدا است، محاسبات ریاضی را انجام می‌دهد و حروف فارسی و انگلیسی را درک می‌کند.

حی بر ادامه داد: هم اکنون به دلیل وجود لوله «تراکتوستومی» که در گلوی مریم کار گذاشته شده است، وی امکان تکلم ندارد اما امیدواریم به‌زودی با خارج کردن این لوله، توانایی تکلم را داشته باشد و خوشبختانه بخش گفتاری و نوشتاری مغز وی سالم است.

وی گفت: وضعیت بهبود شکستگی های وی نیز رضایتبخش است که با تمرینات فیزیوتراپی که در حال انجام است و ادامه خواهد داشت، بهبود و سلامتی کامل را به دست خواهد آورد.

کریم باباخانیان شامگاه چهارشنبه از فرودگاه اهواز به شهر خود در استان چهارمحال و بختیاری بازگشت.

یک دستگاه اتوبوس حامل دانش‌آموزان دختر سال دوم دبیرستان شهرستان بروجن 28 مهرماه که از جنوب کشور عازم این شهرستان بود در محور دهدز، لردگان دچار سانحه شد و از جاده منحرف و به دره سقوط کرد که بر اثر این حادثه 22 دانش‌آموز و چهار نفر از همراهان آنان جان خود را از دست دادند و تعدادی هم زخمی شدند. مریم باباخانیان آخرین مصدوم این حادثه بود که در این مدت در بیمارستان گلستان اهواز تحت مراقبت و درمان بود.
 
کد خبر 1776960

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha