به گزارش خبرنگار مهر، بیوک مقدسی شامگاه چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان این مطلب اظهار داشت: کشور سوریه با مقاومت ارتش متحورانه در مقابل مزدوران صهیونیستی جانانه دفاع می کند و مردم نیز با آنها هم صدا شده و اگر به این صورت ادامه یابد قطعا پیروز میدان خواهند بود.
وی افزود: کشور سوریه می تواند بعد از اتمام جنگ داخلی در عرض یک هفته سرزمین اشغال شده جولان توسط صهیونیستها را می توانند با یک یورش برق آسا آزاد و به کشورشان الحاق نمایند و این به یقین عملی است.
وی ادامه داد: صلاح غرب و ناتو خروج از کشور سوریه است چراکه در غیر این صورت بحرانی که دامنگیرشان شده آنها را خواهد بلعید.
دبیر حزب موتلفه اسلامی آذربایجان شرقی در مورد معوقه های کلان بانکی نیز اظهار داشت: تعجب آور است آنهایی که با سهل انکاری و دوست و پارت بازی بانک ها را به این صورت درآورده اند و با تبلیغات بانک ها را مجاب می کردند تا دادن وام را آسان بگیرند و زیاد اذیت نکنند معلوم بود که این وامها معوق خواهند شد. مدیری که الان فراری است تلفنی به زیرمجموعه های خود دستور می داد تا وامهای کلان و غیر قانونی در اختیار بعضی ها قرار دهد، در گذشته هم همینطور بوده که این باعث دردسر و معوقه های کلان بانکهای دولتی شده که از این معزل ناخواسته رنج می برند.
مقدسی در مورد وصول معوقه های بانکی نیز گفت: باز اگر افراد دلسوز و اهل فن و کار را جهت وصول معوقه ها با پشتیبانی دولت و قوه قضائیه سرکار بیاورند در عرض یک سال خیلی از این وامهای معوقه وصول و به بانکها باز گردانده می شود.
وی افزود: حدودا ده یا چند سال پیش در نوشته هایم آورده بودم که نابودی امپرالیسم صهیونیست به دنبال فروپاشی شوروی سوسیالکمونیست آمریکایی به وقوع خواهد پیوست که این امر به حقیقت نزدیک است و آمریکا در حال تجزیه شدن است.
مقدسی ادامه داد: امنیت درونی آمریکا به خطر افتاده، رژیم صهیونیست در عرض 8روز شکست ذلیلانه را قبول کرد. اقتصادشان نابسامان است. بی کاری و کارتون خوابی در این کشورها روبه افزایش است. دزد و غارتگری و آدمکشی هر روز بیشتر می شود و این نشان دهنده آن است که آمریکا به لبه پرتگاه نزدیکتر شده است.
وی با اشاره به بوق و گرنای دشمنان اسلام در مورد زندانیان سیاسی گفت: در جمهوری اسلامی ایران زندانی سیاسی به آن صورت که در غرب و کشورهای دیکتاتوری مثل زندانهای گوانتانامو در اروپا و در سایر کشورها که حتی این زندانها مخفیانه اداره می شوند و سیاسیون با بدترین شکنجه قرون وسطایی آزار و اذیت می شوند و خیلی ها نیز به شدیدترین وجه کشته می شوند.
دبیر حزب موتلفه اسلامی استان گفت: وقتی یک دزد از کسی حمایت می کند معلوم است آن شخص حمایت و تعریف شده دزد است زیرا دزد از دزد بعد از بعد و خوب از خوب تعریف و حمایت می کند. وقتی آمریکای جنایتکار و این هیولای قدیمی انسان کش در طول تاریخ به طور مستند وجود دارد که دست به جنایت می زند و اکنون هم به شدت ادامه دارد مثل از بین بردن صدها هزار نفر در گذشته مثل شهرهای هیروشیما و ناکازاکی که میلیونها انسان کشته، معلول و تعداد زیادی الان کودکان ناقص الخلقه به دنیا می آیند. کشتار در ویتنام در عراق، افغانستان، پاکستان، فلسطین، مصر و لیبی و بسیار جاهای دیگر مشتی نمونه خلوار است.
نظر شما