پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۷ دی ۱۳۹۱، ۱۳:۵۴

فراست طلب:

حفاظت از سلامت کاری پرسنل زندانها در قزوین

حفاظت از سلامت کاری پرسنل زندانها در قزوین

قزوین- خبرگزاری مهر: مدیرکل زندانهای قزوین، بر حفاظت از سلامت کاری پرسنل زندانها تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا فراست طلب ظهر پنجشنبه در جلسه شورای اداری که در محل زندانها برگزار شد، اظهارداشت: حفاظت و صیانت از منابع انسانی در هر سازمان از اهمیت خاصی برخوردار است و این امر در زندان به علل گوناگون از جمله تحمل حبس مجرمین و بزهکاران، امری بسیار مهم و حیاتی است.
 
وی افزود: همیشه عده ای از مجرمین فرصت طلب در تلاش هستند تا با تطمیع کارکنان به اهداف شوم خود دست یابند، مسؤلین حفاظت وروسای زندانها با سالم سازی محیط، فرصت سودجویی را از اینگونه افراد سلب کنند.
 
فراست طلب، وظیفه حفاظت را پیشگیری از آسیب‌ها و انحرافات عنوان کرد و گفت: اصل پیشگیری مقدم بر درمان است نظارت درست و آگاه سازی  کارمندان و پرسنل وظیفه، از به وجودآمدن بسیاری از مشکلات جلوگیری می کند.
 
مدیرکل زندانهای قزوین بیان کرد: هرگونه سطحی نگری و اقدامات سلیقه ای تهدیدی برای سیستم و برنامه های آن است باید تلاش کرد با برنامه ‌ریزی های راهبردی و آسیب شناسی به موقع سلامت کاری پرسنل ارتقاء یابد.
 
وی، عملکرد دفتر حفاظت و اطلاعات زندانهای استان را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: برنامه ‌ریزی های پیشگیرانه، سازماندهی و استفاده از همه ظرفیت های موجود، تقویت ستاد خبری ودر راس آنها مبارزه با پدیده ورود و مصرف مواد مخدر در زندانها از جمله اقدامات شایسته و قابل تقدیر در این حوزه است.
 
فراست طلب در ادامه عنوان کرد: سلامت اخلاق کاری  کارمندان در گرو سلامت اخلاق و رفتار مسئولین است و در این خصوص مسئولین حفاظت نقش بیشتری را برعهده خواهند داشت.
 
وی تصریح کرد: رفتارها و برخوردها، به گونه ای طراحی شوند که منطبق با مقررات و قوانین بوده و صرفا برای پیشگیری از آلوده شدن افراد و پیشگیری از وقوع جرم اعمال شوند.
 
فراست طلب در پایان یادآورشد: به هر میزان سلامت رفتار مسئولین با پرسنل افزایش یابد این مهم در فرآیند برخورد کارکنان با مددجویان تاثیرگذار است و در روند اصلاح و تربیت نیز اثربخش خواهد بود.
کد خبر 1777206

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha