به گزارش خبرگزاری مهر، تیم پرسپولیس جویبار در هفته سوم دور برگشت و پایانی مرحله گروهی لیگ برتر کشتی آزاد باشگاه های کشور جام ولایت در سالن مهدی حاجی زاده شهر جویبار تیم با نتیجه 5 بر 2 تیم میهمان خود سایپاشمال تنکابن را شکست داد و تا کشتی دوستان قطب کشتی ایران با شادمانی به جانه هایشان بروند.
غلامرضا محمدی، سرمربی تیم پرسپولیس جویبار در این مسابقه از کشتی گیران خارجی استفاده نکرد تا آنان را برای دیدارهای حساس مرحله نیمه نهایی نگه داشته باشد.
پیروزی داماش بابل در شهرآورد مازنی ها
تیم کشتی صدرای داماش بابل، در دیداری تشریفاتی در شهرآورد مازندرانی ها در لیگ برترکشتی آزاد باشگاه های کشور برابر تیم گازمازندران پیروز شد تا تیم گاز پنج شکست و تنها یک پیروزی وداعی تلخ از این مسابقات داشته باشد.
دو تیم مازندرانی صدرای داماش بابل و گازمازندران در هفته سوم دور برگشت لیگ برتر کشتی آزاد باشگاه های کشورجام ولایت و از گروه دوم این مسابقات در سالن ورزشی سردار سجودی بابل به مصاف هم رفتند، و در پایان تیم صدرای داماش با نتیجه 4 بر 3 میهمان خود تیم گازمازندان را با شکست بدرقه کرد.
شاگردان تقی اکبرنژاد در تیم صدرای داماش بابل که پیش از این صعودشان به مرحله نیمه نهایی لیگ برتر کشتی کشور قطعی شده بود، با این پیروزی بعنوان تیم اول گروه دوم به مرحله نیمه نهایی صعود کردند.
ثامن الحج آمل ازصعود هندبال کشور بازماند
تیم ثامن الحجج آمل با قبول شکست برابر حریف مدعی خود تیم مس پارس فلاورجان اصفهان از صعود به مرحله نیمه نهایی مسابقات لیگ دسته یک هندبال باشگاههای کشور بازماند.
تنها نماینده مازندران در مسابقات این فصل دسته یک هندبال باشگاه های کشور درچارچوب هفته هفتم این مسابقات عصر پنجشنبه در سالن ورزشی پیامبراعظم آمل میزبان تیم مدعی " مس پارس فلاورجان اصفهان " بود و در پایان با اختلاف 6 گل نتیجه را 24 بر18 واگذار کرد.
تیم ثامن الحجج آمل در حالی تن به شکست خانگی برابر حریف اصفهانی خود داد که دو بازی هفته هشتم ونهم این تیم مسابقات لیگ دسته یک هندبال باشگاه های کشور تاثیر در صعود این تیم ندارد وتشریفاتی خواهد بود.
نظر شما