پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ دی ۱۳۹۱، ۱۱:۵۷

اخبار شهرستانها/

دهمین سوگواره منطقه ای تعزیه در آمل آغاز شد

دهمین سوگواره منطقه ای تعزیه در آمل آغاز شد

آمل - خبرگزاری مهر: دهمین سوگواره منطقه ای تعزیه با حضور گروه های برتر تعزیه از استانهای شمالی کشور درشهرستان آمل آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل گفت: در دهمین دوره این سوگواره هفت گروه برتر تعزیه از استانهای مازندران، گیلان، گلستان و تهران به عنوان میهمان شش شب تا 12 دیماه جاری در حسینه هدایت (تکیه آملی) برنامه اجرا خواهند کرد.

محمد محمدی افزود: مجلس  حضرت شاه چراغ به سرپرستی علی باقری کله بسی از بابلسر در شب دوم اجرا خواهد شد.

وداع با شهیده عتبات عالیات

مراسم وداع با شهیده نازدانه سعدی عتبات عالیات با حضور پرشور مردم بهشهر در مصلی نماز جمعه این شهرستان برگزار شد.

در این مراسم که با مداحی، روضه خوانی، سینه زنی و قرائت زیارت عاشورا همراه بود جمع کثیری از مردم ولایتمدار، خانواده های جانبازان و شهدا، بسیجیان و مردم  شهید پرور بهشهر با برگزاری مراسم عزاداری، قرائت قرآن و ذکر فاتحه یاد این شهیده و شهدای دیگر این حادثه را گرامی داشتند.

فرماندار بهشهر عنوان کرد: جایگاه شهدا به اندازه ای رفیع است که انسان های خاکی از درک عظمت این مقام عاجز هستند.

نهم دی مبین بصیرت دینی ملت

فرماندارشهرستان تنکابن گفت: حرکت خودجوش مردمی در حماسه 9 دی مبین عمق بصیرت دینی و ولایتمداری ملت سرافراز ایران اسلامی بود.

سید ابراهیم هاشمی افزود: مردم با بصیرت و انقلابی ایران اسلامی در این روز حماسی ثابت کردند که هیچگاه از انقلاب جدا نبوده و همواره در هر شرایطی حامی ولایت و اسلام هستند.

وی با اشاره به ادامه توطئه های دشمنان علیه انقلاب و نظام اسلامی، اظهار داشت: بی حرمتی به عاشورای حسینی در هفتم دی ماه سال 88 یکی از توطئه های بیگانگان علیه نظام و ارزش های دینی بود که با هوشیاری و بصیرت ملت ایران خنثی شد.

خاکبرداری غیراصولی سبب تخریب دیواره های پل چالوس شد

رئیس اداره راه و شهرسازی چالوس، عامل تخریب بخشی ازدیواره های پل مسیرکمربندی چالوس - تنکابن مربوط به حوزه استحفاظی این شهرستان را خاکبرداری غیراصولی پیمانکار پل درحال ساخت همجواراین پل دانست.

باب علی نائیج، اعتبار برآورد شده ازسوی کارشناسان مربوط برای مرمت این پل را حدود دومیلیارد ریال اعلام کرد و گفت: مرمت دیواره های این پل برعهده پیمانکارشرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ونقل کشور بوده که اکنون فعالیتش را از روز گذشته آغاز کرده است.

رئیس اداره راه و شهرسازی چالوس برای سهولت در تردد خودروها و رفع معضل ترافیک خواستار مرمت هرچه زودتر دیواره های این پل شد.

نهم دی اوج نمایش ولایتمداری ملت

فرماندار رامسر گفت: حماسه 9 دی 88 در واقع روز تاریخی و اوج نمایش ولایتمداری ملت ایران بوده است.

رستم زرودی افزود: 9 دی ، نمایش بصیرت ملت انقلابی و بیانگر وحدت و انسجام ملی و تبعیت از ولایت بود که در تاریخ ماندگار شده است.

وی اظهار داشت: این حماسه تاریخی نشان داد که عشق به امام حسین (ع) و حماسه عاشورا همچنان در مردم شعله ور است.

حماسه 9 دی جلوه پشتیبانی ملت از نظام

نماینده مردم قائم شهر، سوادکوه و جویبار در مجلس شورای اسلامی از حماسه نهم دیماه سال 88 بعنوان یکی دیگراز جلوه ها و نقش آفرینی های مردم ایران در پشتیبانی از نظام جمهوری اسلامی نام برد.

سید هادی حسینی گفت: رخداد تاریخی و به یادماندنی 9 دی سال 88 نشان داد که مردم ایران هنوز پشتیبان نظام هستند و همیشه در صحنه حضور دارند.

وی با تاکید بر اینکه ملت ایران در عرصه های مختلف انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس و دیگر مشکلات ایستادند افزود: مسئولان دستگاههای اجرایی که در مسند خدمت گزاری هستند نباید اتکا به ولایت و مردم را فراموش کنند.






 

کد خبر 1777654

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha