پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ دی ۱۳۹۱، ۱۹:۰۳

ولی پوری خواستار شد:

نظارت و کنترل بر آشپزخانه رستورانهای خرم آباد تشدید شود

نظارت و کنترل بر آشپزخانه رستورانهای خرم آباد تشدید شود

خرم آباد - خبرگزاری مهر: فرماندار مرکز لرستان گفت: کنترل و نظارت هرچه بیشتر بر وضع بهداشتی آشپزخانه های طبخ غذا در رستورانها و تالارها باید در دستور کار قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی ولی پوری ظهر شنبه در جلسه شورای بهداشت شهرستان خرم آباد رعایت بهداشت فردی و اجتماعی را لازمه سلامت جامعه برشمرد و این امر را از جمله مقوله های مهم و از نیازهای اساسی زندگی بشر ذکر کرد.

وی گفت: با توجه به گستردگی حوزه بهداشت در همه عرصه ها و اصناف، لزوم رعایت آن از طرف همه افراد و اقشار امری بدیهی است به نحوی که هرگونه قصور و کوتاهی در این زمینه، سلامت افراد جامعه را به مخاطره می اندازد.

فرماندار خرم آباد از اعضای شورای بهداشت شهرستان خواست تا با جدیت تمام و بدون اغماض مسائل بهداشتی را بررسی و کنترل کرده و زمینه ارتقای سلامت افراد و جامعه را فراهم کنند.

ولیپوری همچنین با اشاره به اهمیت موضوع بهداشت سالنهای غذاخوری بیان داشت: کنترل و نظارت هرچه بیشتر بر وضع بهداشتی آشپزخانه های طبخ غذا در رستورانها و تالارها باید در دستور کار قرار گیرد.

وی همچنین بر ضرورت کنترل وضعیت بهداشتی و سلامت کارگاهها و کارگران تهیه و تولید شیرینی تاکید کرد و خواستار جمع آوری سریع مراکز عرضه مرغ زنده در مناطق حاشیه ای و روستاهای شهرستان شد.

فرماندار مرکز لرستان ساماندهی وضعیت آبرسانی روستاهای فاقد لوله کشی، پاکسازی مناطق شهری و روستایی از وجود حیوانات ولگرد و ارائه خدمات بهداشتی به دانش آموزان و مدارس شهرستان را مورد تاکید قرار داد.

ولی پوری گفت: با توجه به نقش اماکن عمومی در سلامت افراد و جامعه از مسئولین بهداشت شهرستان خواسته شده که وضعیت بهداشتی اماکن عمومی به ویژه آشپزخانه ها و مکانهای تهیه و توزیع اغذیه در داخل و خارج شهرهای شهرستان را به صورت خاص و ویژه مورد توجه و بررسی قرار داده و متخلفان را به دستگاه قضا معرفی کنند.

کد خبر 1778972

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha