احمد کمالی در حاشیه نشست شورای فرهنگ عمومی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره مباحث مطرح شده در این نشست اظهار داشت: در این نشست که در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اردکان برگزار شد، ضمن برنامه ریزی برای برگزاری مراسم زیارت حضرت رسول اکرم (ص) در روز جمعه مصادف با 28 صفر در مصلی اردکان، احمدآباد و عقدا، گزارشی از تشکیل کارگروه های هشتگانه پیرامون سبک زندگی اسلامی پیرو منویات مقام معظم رهبری ارائه شد.
وی افزود: رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در سفر اخیرشان به استان خراسان شمالی، مباحث بسیار مهم و تاثیرگذار را در خصوص سبک زندگی اسلامی مطرح کردند که چنانچه حتی بخشی از این موارد نیز در زندگی افراد جامعه جاری و عملی شود بسیاری از مشکلات و آسیبهای اجتماعی برطرف خواهد شد.
وی ادامه داد: کارگروه هشتگانه نیز در این راستا و به علت لزوم اجرای منویات رهبری تشکیل خواهد شد و در این کارگروه افراد نخبه بر روی حوزه ها و زوایای مختلف زندگی مردم استان و شهرستان اردکان تحقیق و کار کارشناسی انجام داده و نتیجه را برای اجرا به عموم و مسئولان ارائه خواهند داد.
کمالی اظهار داشت: تهیه یک برنامه جامع فرهنگی برای ساماندهی به امور مربوطه در سال آینده و برگزاری برنامه های فرهنگی با حضور مدیران صنایع شهرستان از جمله مصوبات این نشست بود.
نظر شما