پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ دی ۱۳۹۱، ۹:۵۷

عزیزی در گفتگو با مهر:

اجرای مرحله دوم یارانه ها قدرت خرید مردم را بیشتر کاهش می دهد

اجرای مرحله دوم یارانه ها قدرت خرید مردم را بیشتر کاهش می دهد

اراک - خبرگزاری مهر: نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی گفت: اجرای مرحله دوم یارانه ها قدرت خرید مردم را بیشتر از اینها کاهش می دهد.

قاسم عزیزی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: افزایش قیمتها رابطه مستقیمی با یارانه ها دارد و در صورت مرحله دوم قیمت نهاده های تولید نیز بالا می رود.

وی با بیان اینکه اجرای هدفمندی در مرحله دوم ، عرضه و تقاضا را بالا می برد، تصریح کرد: هرچند که با تفاوت نرخ ارزی که ایجاد شده است در مرزها سوخت قاچاق می شود و اجرای مرحله دوم می تواند قیمت گاز، گازوئیل و فرآورده های نفتی را بالا می برد و از سوخت قاچاق جلوگیری می شود اما با تمام این موارد آثار زیان بار اجرای مرحله دوم برای مردم بیشتر است.

عزیزی ادامه داد: زمانی که قیمت حاملهای انرژی برای صنعت گر بالا برود تولیدکننده مجبورمی شود برای جبران این قیمتها، بهای کالای عرضه شده خود را افزایش دهد.

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد:  وقتی یارانه ها نقدی می شود و به صورت پول در دست مردم قرار می گیرد در شرایطی که تولید در وضعیت بدی قرار دارد این عاملی می شود برای تورم.

وی با تاکید بر مدیریت هدفمندی یارانه ها افزود: در حال حاضر تولید و اشتغال در کشور آسیب جدی دیده و نسبت به سالهای قبل سطح اشتغال پایین آمده و برخی از کارخانجات یا تعطیل شده اند و یا ظرفیت تولیدی خود را کاهش داده اند که اجرای مرحله دوم این مسئله را شدت بیشتری می بخشد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اضافه کرد: زمانی که قیمت گازوئیل بالا برود و کشاورز مجبور باشد گازوئیل گران بخرد هزینه کاشت، داشت و برداشت ان نیز بالا می رود.

وی اضافه کرد: در این شرایط دیگر توان تولید نخواهیم داشت و یک وارد کنند خواهیم شد چراکه در حال حاضر بخش اعظم کشاورزی در ایران سنتی است و به صورت مکانیزه اداره نمی شود که توقع داشته باشیم مرحله دوم را اجرا کنیم و بتوانیم جواب درستی از آن بگیریم.

کد خبر 1779209

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha