پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۰ دی ۱۳۹۱، ۱۸:۴۲

شاه علی دوست:

سایپای البرز آماده رویاروی با حریفان قدرتمند است

سایپای البرز آماده رویاروی با حریفان قدرتمند است

کرج - خبرگزاری مهر: هافبک تیم فوتبال سایپای البرز گفت: سایپا روز پر فشاری را مقابل تراکتور سازی پشت سرگذاشت و نشان داد آماده رویاروی با حریفان قدرتمند است.

روزبه شاه علی دوست هافبک تیم فوتبال سایپا البرز ضمن بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: هرچند سایپا در دیدار با تیم پرقدرت تراکتورسازی موفق به کسب امتیازکامل نشد اما از نظر بدنی و تاکتیکی یک تیم کامل بود و این دیدار تجربه خوبی برای نارنجی‌پوشان به دنبال داشت.

وی تصریح کرد: استقلال تهران تیم قدرتمندی است که در نیم فصل نیز به خوبی تقویت شده است، سایپا مسابقه سختی با این حریف دارد اما بازیکنان این تیم تمرینات منظمی را برگزار کردند و برای رویارویی با استقلال کاملا آماده هستند.

شاه علی دوست در پایان خاطر نشان کرد: هدف سایپا پیروزی وکسب سه امتیاز این دیدار است چرا که در غیر این صورت جبران فاصله این تیم با تیم‌های بالای جدول  دشوار خواهد بود.

دیدار دو تیم فوتبال سایپای البرز و استقلال تهران عصر فردا در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.

کد خبر 1779936

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha