پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ دی ۱۳۹۱، ۹:۵۴

در کهگیلویه و بویراحمد/

دانشگاه علمی و کاربردی باکمبود فضای کارگاهی مواجه است

دانشگاه علمی و کاربردی باکمبود فضای کارگاهی مواجه است

یاسوج – خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه علمی و کاربردی کهگیلویه و بویراحمد کمبود فضای آموزشی و کارگاهی را یکی از مهمترین مشکلات این دانشگاه عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس ظریفی عصر یک شنبه در نشستی خبری به خبرنگاران گفت: فضاهای کنونی برخی مراکز علمی و کاربردی در این دانشگاه متناسب با جمعیت دانشجویان آنها نیست.

وی بیان کرد: اکثر این مراکز از فضاهای استیجاری برای آموزش و کارگاه استفاده می کنند و این مشکلاتی را برای آنها بوجود آورده است.

ظریفی با بیان اینکه در دانشکده های علمی و کاربردی باید فضای کارگاهی بیشتر باشد، اظهار داشت: ارائه تسهیلات به این مراکز و واگذاری زمین به نرخ دولتی می تواند بخش زیادی از مشکلات آنها را حل کند.

وی با بیان اینکه دانشگاه علمی و کاربردی نیروی متناسب با نیاز جامعه را تامین می کند، گفت: هرچه به نظام مهارتی بیشتر اهمیت بدهیم، آینده صنعتی کشور را تضمین می کنیم.

ارتباط بیشتر صنعت و دانشگاه در شرایط تحریم ضروری است

رئیس دانشگاه علمی و کاربردی استان ارتباط صنعت و دانشگاه را موجب توانمندسازی و پویایی صنعت کشور دانست و افزود: در شرایط کنونی که با تحریم های دشمنان مواجه هستیم، تولید تکنولوژی و صنعت می تواند راهگشا باشد.

ظریفی بیان داشت: مهمترین شاخص های نظام آموزش صنعت و مهارت، حضور در کنار محیط کار است.

وی یادآور شد: 60درصد زمان تحصیل دانشجو در برخی مراکز علمی و کاربردی باید در محیط کار واقعی باشد تا با مهارت ها و شرایط کار به خوبی آشنا شوند.

ظریفی عنوان کرد: هم اکنون 12مرکز علمی و کاربردی بخش خصوصی و دولتی در این استان فعالیت می کنند.

وی افزود: شش هزار و 700 دانشجو هم در این مراکز در حال تحصیل هستند.

رئیس دانشگاه علمی و کاربردی استان بیان کرد: در دوره ترمی این دانشگاه 34 کدرشته کاردانی و 11کدرشته کارشناسی و در دوره پودمانی هم 42 کدرشته کاردانی و 13کدرشته کارشناسی تدریس می شود.

وی بیان داشت: 65درصد دانشجویان این دانشگاه مرد و 35درصد زن و همچنین 74 درصد بومی و 26 درصد غیر بومی هستند.

کد خبر 1779984

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha