پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ دی ۱۳۹۱، ۱۲:۱۰

اخبار خراسان شمالی/

130 اثر به جشنواره ملی تاثیر قرآن بر فرهنگ عمومی خراسان شمالی ارسال شد

130 اثر به جشنواره ملی تاثیر قرآن بر فرهنگ عمومی خراسان شمالی ارسال شد

بجنورد - خبرگزاری مهر: ارسال 130 اثر به جشنواره ملی تاثیر قرآن بر فرهنگ عمومی خراسان شمالی، سکونت 18 هزارخانوار تحت پوشش کمیته امداد ، در مناطق محروم و ... از مهمترین عناوین اخبار امروز این استان است.

به گزارش خبرگزاری مهر، دبیرجشنواره ملی تاثیر قرآن بر فرهنگ عمومی خراسان شمالی، در جلسه هماهنگی برگزاری این جشنواره در استان از ارسال 130 اثر به دبیرخانه این جشنواره از 15 استان کشور خبرداد.

حسین ثابت قدم وحید افزود: خراسان شمالی با 53 اثر بیشترین آثار ارسالی را به خود اختصاص داده است.

وی برپایی جشنواره ملی تاثیر قرآن بر فرهنگ عمومی را گامی موثردر جهت ارزشهای قرآنی باورهای مسلمانان و خارج کردن قرآن از محجوریت و تلاش بیش از پیش در جهت گسترش و توسعه فرهنگ قرآنی عنوان کرد.

ثابت قدم وحید خواستار برپایی هر چه با شکوه تراین جشنواره از سوی مسئولین کمیته های اجرایی شد.

در ادامه این جلسه اعضا به ارائه نظرات و پیشنهادات خود در راستای برگزاری هر چه بهتر این جشنواره در استان پرداختند.

برپایی کارگاه آموزشی، برپایی نمایشگاه پوستر از مقالات برگزیده، انتشارکتاب جشنواره و انتشار ویژه نامه توسط یکی از نشریات محلی استان از مهمترین مصوبات این جلسه بود.

18 هزارخانوار تحت پوشش کمیته امداد ، در مناطق محروم سکونت دارند
 
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره)خراسان شمالی گفت: 18 هزار خانوار تحت پوشش این نهاد، در 688 روستای واقع در مناطق محروم استان ساکن هستند.
 
امان ا... حسین پور افزود: این تعداد مددجو در 32 دهستان محروم ساکن هستند و این نهاد در تلاش است زمینه های رفاه وآسایش این خانواده ها را فراهم کند.
 
وی با بیان اینکه بیشترین روستاهای محروم در راز و جرگلان شناسایی شده اند افزود: از این تعداد، 194روستا در ضریب بحران شش ، 370 روستا در ضریب هفت و 124 روستا نیز در ضریب بحران هشت قرار گرفته اند.
 
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره)خراسان شمالی در رابطه با اقدامات انجام شده در حوزه عمرانی روستاها اظهارداشت: در حوزه عمرانی برای ایتام ساکن در روستاهای محروم، 110 واحد مسکونی در حال احداث است که پیشرفت فیزیکی آن 90در صد است.
 
وی توزیع 229 سری جهیزیه برای دختران با سرانه 10 میلیون ریال، اهدای70 هدیه ازدواج برای پسران با سرانه پنج میلیون ریال و احداث، بهسازی و نوسازی 70 چشمه و سرویس بهداشتی با سرانه چهار میلیون ریال را از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه عمرانی در روستاها و مناطق محروم عنوان کرد.
 
5 مستند خبری با محوریت فرمایشات رهبر انقلاب  در شبکه اترک
 
شبکه اترک  فرمایشات مقام معظم رهبری در خراسان شمالی را مستند خبری می کند.
 
برپایه این خبر، معاونت اطلاعات و اخبار شبکه اترک با هدف تشریح آثار معنوی و مادی سفر مقام معظم رهبری به خراسان شمالی و استشمام عطر حضور رهبری بعد از دیدار مردم استان با ایشان ، 5 مستند خبری  را تولید کرد.
 
این مستندها شامل مستند خبری نامه های مردم به رهبری، مستند خبری چفیه در خراسان شمالی، مستند مجتمع فولاد اسفراین، مستند خبری سبک زندگی و  مستند خبری آشنایی با قلعه بلقیس است.
 
مستند خبری سبک زندگی با رد حرفه ای سبکهای غربی در زندگی ، سعی کرده  به ترویج سبک زندگی اسلامی با زمان پنج دقیقه، مستند خبری آشنایی با قلعه بلقیس به مدت سه دقیقه و 30 ثانیه، مستند مجتمع فولاد اسفراین  در زمان سه دقیقه و 10 ثانیه، مستند خبری چفیه در خراسان شمالی با زمان سه دقیقه و 10 ثانیه، مستند خبری نامه های مردم به رهبری به مدت سه دقیقه در چهار بخش نامه های درمانی مردم، نامه های درخواست تامین جهیزیه، نامه های تامین لوازم منزل و نامه های مردمی دریافت کمکهای بلاعوض اهدایی مقام معظم رهبری، تولید شده است .
کد خبر 1780361

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha