پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۱ دی ۱۳۹۱، ۱۴:۲۲

آغاز دور ششم گفتگوهای ملی در مصر

آغاز دور ششم گفتگوهای ملی در مصر

دفتر ریاست جمهوری مصر با صدور بیانیه ای از آغاز دور ششم گفتگوهای ملی در مصر میان جریانهای مخالف و دولت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه اسکای نیوز عربی لحظاتی پیش در خبری فوری از آغاز دور ششم گفتگوهای ملی در لبنان میان جریانهای سیاسی مخالف و دولت خبر داد.

در این گفتگوها که با پیشنهاد "محمد مرسی" رئیس جمهور مصر آغاز شده ، برخی از جریانهای سیاسی مخالف از جمله جبهه نجات ملی با حضور شخصیتهایی نظیر البرادعی ، عمر موسی و حمدین صباحی در آن حضور ندارند.

کد خبر 1780510

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha