پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۱ دی ۱۳۹۱، ۱۶:۰۱

احمدی:

زنجانیها برای اولین بار در سال 88 ندای محکومیت فتنه را سردادند

زنجانیها برای اولین بار در سال 88 ندای محکومیت فتنه را سردادند

زنجان - خبرگزار ی مهر: معاون سیاسی و امنیتی استانداری زنجان گفت: قبل از حماسه 9 دی زنجانی‌ها در همه عرصه‌ها نقش‌آفرینی کردند و در حماسه 9 دی سال 88 نیز برای اولین بار در سطح کشور ندای محکومیت و انزجار از فتنه طلبان را سر دادند.

به گزارش خبرنگار مهر، فیروز احمدی ظهر یکشنبه در جلسه کارگروه بانوان و خانواده شهرستان زنجان با بیان اینکه در رابطه با مظلومیت 9 دی سخنرانی‌ها و برنامه‎های خوبی پخش شده است، افزود: حراست از دستاوردهای 9 دی یکی از نیازهای ضروری جامعه است که در این راستا برنامه‌های این روز باید آسیب‌شناسی شود.

وی ادامه داد: رسانه ها به‌عنوان ارکان اطلاع رسانی هر کشور یکی از سهامداران اصلی حماسه 9 دی است ولی تا به حال سریال‌هایی که مضمون آن در رابطه با حماسه 9 دی باشد کم ساخته شده است که در این زمینه صدا و سیما باید فعالیت خود را افزایش دهد.

احمدی افزود: زنان ایرانی در همه زمینه‌های انقلاب همراه مردان بوده‎اند که نمونه بارز آن تظاهرات زنان زنجانی در زمان انقلاب است همچنین زنان در حوزه بصیرت افزایی پیشروتر از مردان بوده‌اند تاریخ گواه این مطلب است که هرجا مرد پیشرویی وجود دارد زن قهرمان و صبوری پشتوانه است.

معاون سیاسی امنیتی استانداری زنجان گفت: از اقداماتی که در رابطه با 9 دی باید صورت بگیرد، بصرت افزایی است و یکی از راه‌های بصیرت‌افزایی افشای احزاب داخلی وابسته به غرب است.

احمدی افزود: دشمنان ایران با مشاهده حضور مردم در حماسه 9 دی اذعان کردند که بعد از رحلت امام خمینی این اجتماع 40 میلیونی که مردم به صورت خودجوش در آن شرکت کرده بودند عظیم‎ترین اجتماعی بود که تشکیل شد و این حضور نقشه‌های دشمنان را خنثی کرد. 

وی ادامه داد: غربی‌ها با اعمال تحریم‌ها می‌خواستند ایران را فلج کنند که با پیشگیری و اقتصاد مقاومتی و بیانات رهبری این تحریم‌ها به نقطه قوت تبدیل شد و با این اقدامات ایران توانست بر تحریم‎ها غلبه کند.

کد خبر 1780610

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha