به گزارش خبرگزاری مهر، امام جمعه روانسر در این همایش گفت: مردم مسلمان باید در راستای آموزه های دینی و نیز تاکیدات ناشی از احادیث نبوی به عنوان یک وظیفه شرعی در حفظ و احیای جنگل ها و عرصه های طبیعی کوشا باشند.
ملا 'عبدالله غفوری' صبح دوشنبه در همایش پیشگیری از وقوع جرم که با موضوع جلوگیری از تخریب اراضی ملی شهرستان روانسر برگزار شد، افزود: توسعه پایدار جوامع انسانی وابسته به صیانت و حفاظت از منابع طبیعی است.
وی ادامه داد: حفظ و صیانت از منابع طبیعی هم در ارزش های اصیل اسلامی و هم در فرهنگ غنی ایرانیان همواره مورد توجه بوده و بر حفظ و نگهداری درخت و درختکاری سفارش بسیار شده است.
ماموستا غفوری با بیان اینکه مردم به عنوان مهمترین متولیان حراست از منابع طبیعی نقش بسزایی را برعهده دارند، گفت: منابع طبیعی یکی از سرمایههای ملی است که باید بخوبی از آن محافظت کرد تا برای نسلهای آینده پایدار بماند.
امام جمعه روانسر منابع طبیعی را عامل بقای زندگی، طراوت و سرزندگی دانست و افزود: حفظ و حراست از عرصههای طبیعی، تنها با مشارکت مردم میسر میشود و مردم نباید نقش خود را در این زمینه نادیده بگیرند.
شخم زدن اراضی شیبدار، بیشترین تصرفات منابع طبیعی روانسر است
فرماندار روانسر، بیشترین تصرفات و تجاوز به حریم منابع طبیعی در این شهرستان را شخم زدن اراضی شیب دار از سوی برخی از روستاییان عنوان کرد.
'جلال صفری' صبح دوشنبه در همایش پیشگیری از وقوع جرم که به مساله منابع طبیعی و عرصه های جنگلی اختصاص داشت، افزود: تبعات این اقدام، جاری شدن سیل و از بین رفتن پوشش گیاهی است.
وی با بیان اینکه در سال گذشته و نیز مدت سپری شده از سال جاری، میزان وقوع آتش سوزی در عرصههای منابع طبیعی روانسر کاهش یافته است، ادامه داد: باید به سمتی برویم که مردم خود را در قبال حفاظت از عرصههای منابع طبیعی مسوول بدانند و این نیاز به فرهنگسازی و آموزش دارد.
صفری گفت: اکنون ضریب پوشش حفاظتی پاسگاه حفاظت منابع طبیعی در این شهرستان 100 درصد است که دو اکیپ در بخش شاهو و بخش مرکزی این شهرستان فعالیت می کنند.
فرماندار روانسر افزود: 81 هزار هکتار از مساحت شهرستان روانسر در زمره عرصه های ملی و طبیعی است که شامل 26 هزار هکتار جنگل و 55 هزار هکتار مرتع است.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان روانسر نیز در ادامه، از عزم دستگاه قضایی این شهرستان در برخورد با متجاوزان به منابع طبیعی خبر داد و گفت: دستگاه قضایی به عنوان مجری قانون با کسانی که نسبت به تخریب و تصرف اراضی ملی و منابع طبیعی اقدام میکنند، برخورد قانونی میکند.
سلیم قنبری افزود: قضات نسبت به این ثروت های خدادادی و در قبال پرونده های منابع طبیعی وظایفی دارند که مهمترین آن ها توجه ویژه به پرونده های منابع طبیعی، رسیدگی سریع و خارج از نوبت، برخورد بدون اغماض با مجرمان در این پرونده ها و رسیدگی بدون تسامح است.
وی گفت: دستگاه قضایی شهرستان با دید جامعی که نسبت به امور دارد با افرادی که به هر نحو خسارتی به عرصه های منابع طبیعی وارد کنند برخورد می کند.
قنبری گفت: از ابتدای سال گذشته تاکنون 80 پرونده تخلف در حوزه منابع طبیعی در روانسر تشکیل شده که حکم قضایی 44 پرونده آنها صادر و 36 پرونده نیز در جریان رسیدگی است.
نشست هم اندیشی مسوولان پاوه با نماینده پاوه و اورامانات در مجلس برگزار شد
نشست هم اندیشی مسوولان و اعضای شوراهای اسلامی پاوه به منظور بررسی و رفع مشکلات این شهرستان با نماینده مردم پاوه و اورامانات در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
فرماندار پاوه صبح دوشنبه در این نشست گفت: در سال جاری 171 میلیارد و 344 میلیون ریال اعتبار برای اجرا و اتمام 128 طرح و پروژه عمرانی به این شهرستان اختصاص یافته است که این طرح ها با 35 درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست.
'حسین خدرویسی' با اشاره به اینکه در سه دوره سفر استانی و شهرستانی رییس جمهوری و هیات دولت به استان کرمانشاه، در مجموع 26 مصوبه برای عمران و آبادانی شهرستان مصوب شده که تاکنون 11 مورد آن به طور کامل اجرا و 14 مصوبه نیز در حال اجراست.
وی افزود: در سفر پربرکت مقام معظم رهبری به شهرستان پاوه 67 پروژه با بیش از 310 میلیارد ریال اعتبار برای شهرستان پاوه مصوب شد که باید تا پایان سال 93 بطور کامل اجرا شود.
در ادامه این نشست بخشداران، شهرداران و روسای شورای های اسلامی شهر و روستا در باره مسائل و مشکلات و نیازمندی های حوزه کاری خود مطالبی بیان کردند.
نماینده مردم پاوه و اورامانات در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: در این برهه کشور ما درگیر یک جنگ و نبرد تمام عیار اقتصادی با جهان غرب و در در راس آن امریکاست و به همین دلیل بسیاری از پروژه های ما در سطح کشور با کمبود تخصیص اعتبارات روبرو شده اند، لذا اجرای طرح اقتصاد مقاومتی توسط دستگاه های اجرایی برای مقابله با این نبرد اقتصادی مورد تاکید است.
دکتر 'نعمت الله منوچهری' با اشاره به وظایف و اختیارات مجلس در حوزه قانونگذاری و نظارتی گفت: هم افزایی با دیگر قوا و وحدت همه جانبه در این برهه حول محور رهبری سرلوحه کار مجلس و نمایندگان ملت است.
وی با اشاره به طرح شهید کاظمی گفت: ما این طرح را بصورت قانون در آورده ایم که در آن تمام کسانی که یکسال و بیشتر در مناطق عملیاتی اورامانات بصورت رزمنده خدمت کرده اند، بازنشسته شده و دارای حقوق و مزایای بازنشستگی خواهند شد و کسانی که کمتر از یکسال در این مناطق خدمت کرده اند نیز بصورت موردی و هر چند ماه یکبار کمک های خوبی به آنها خواهد شد.
منوچهری با اشاره به مشکلات معیشتی مردم، مسوولان را به هم افزایی و نرمش در برخورد با مردم توصیه کرد و گفت: من در دفاع از این مردم و حقوق آنها ذره ای کوتاه نخواهم آمد.
مساعدت مالی به شهرداری های شهرستان، پیگیری اجرایی شدن مصوبه دولت در خصوص رسمی شدن مرز شوشمی و تردد مسافر از این مرز، احداث پست 63کیلوولت در شهر پاوه، بازگشت مهاجرین مناطق جنگی به موطن اصلی آن ها، راه اندازی دانشگاه آزاد و یک واحد دانشگاه رازی کرمانشاه در شهر پاوه، تامین اعتبار لازم بر ای ساماندهی محل دفن زباله های شهرستان، تامین اعتبار برای تجهیز و هوشمند سازی مدارس و بیمارستان جدید شهر پاوه و تسریع در اتمام گازرسانی به نقاط باقی مانده شهر پاوه و روستاهای این شهرستان از مصوبات این نشست بود.
نظر شما