مجتبی اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این درحالیست که در این مدت 12 هزار و 138 عملیات امداد و نجات در کشور انجام شد و گلستان سومین استان از نظر عملیات امداد و نجات در سطح کشور است.
اکبری افزود: در بخش حادثه دیدگان، دومین استان کشور هستیم که به 11 هزار و 728 حادثه دیده امداد رسانی شده است.
وی اظهار داشت: فعالترین شعب درعملیات جاده ای بین 390 شعبه کشور در استان گلستان دراختیار شهرستان گرگان، آزادشهر، کردکوی و مینودشت است.
وی تصریح کرد: فعالترین پایگاه ها در عملیات جاده ای دربین 350 پایگاه کشور دراختیار پایگاه های قرق و النگ استان گلستان قرار دارد.
مدیرعامل هلال احمراستان گلستان افزود: در شش ماه نخست در سال 91 بیشترین خدمات امداد و نجات ارائه شده در حادثه سیل و آبگرفتگی توسط جمعیت هلال احمر استان با 55 مورد خدمات انجام شده است.
وی در پایان با اشاره به عملیات امداد و نجات ارائه شده در حادثه کوهستان گفت: بیشترین عملیات امداد و نجات ارائه شده در حادثه کوهستان توسط جمعیت هلال احمر استان با 41 مورد صورت گرفته است.
نظر شما