پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۲ دی ۱۳۹۱، ۱۴:۲۴

آیت الله نورمفیدی:

درسهای عاشورا بسیار عظیم و سازنده است

درسهای عاشورا بسیار عظیم و سازنده است

گرگان - خبرگزاری مهر: نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری، عاشورا را دانشگاه ملی و عظیم خواند و گفت: با نگاه عمیق به زندگی ائمه به ویژه امام حسین ( ع) در می یابیم که همه این معصومین در طول زندگی خود با ظلم و جور جنگیدند و در این راه نیز به شهادت رسیدند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید کاظم نورمفیدی ظهر سه شنبه در مراسم گرامیداشت اربعین حسینی دادگستری استان، عاشورا را تجلی بندگی خواند و گفت : هر که در این درس موفق تر باشد حسینی تر و در نتیجه خدایی تر است.

وی با بیان اینکه اساس و زیربنای همه ادیان الهی ، توحید است افزود : توحید این نیست که بگوییم خدا یکی است و شریک ندارد بلکه باید این مفهوم در تمام زوایای وجودی فرد تجلی یابد.

وی با بیان این که امام حسین(ع) روز عاشورا در سخت ترین شرایط، توحید را متجلی کرد گفت: آن امام بزرگوار با بریدن از همه تعلقات دنیا، به معنای واقعی توحید را درک کرد.

نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری در ادامه سخنان خود با انتقاد از برخی افراد که حسینی شدن را جدای از خدایی شدن می دانند گفت : مگر می شود خدایی شد و حسینی نبود.

وی امام حسین(ع) را ترازی برای مسلمانی در همه اعصار بر شمرد و افزود: حسین مسلمان تر و مومن تر از همه ماست و اگر بخواهیم معیاری برای سنجش خود در همه بحران ها داشته باشیم باید به آن حضرت تاسی کنیم.

وی در ادامه سخنان خود با انتقاد از برخی اشعار استفاده شده در روضه خوانی ها گفت : در حوادث عاشورا امام حسین (ع) به دلیل برخورداری از روح بزرگ و لطیف، متاثر شد اما هیچ جای این حادثه عظیم، خدشه ای به عزت آن حضرت وارد نشد.

کد خبر 1781439

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha