به گزارش خبرگزاری مهر، روز نخست از هفته بیستم و یکم رقابتهای فوتبال لیگ برتر انگلیس سهشنبه شب با انجام 7 دیدار آغاز شد که در یکی از دیدارها منچستریونایتد صدرنشین رقابتها در زمین ویگان با نتیجه 4 بر صفر به پیروزی رسید. خاویر هرناندز (35، 63) و رابین فان پرسی (43، 88) گلهای یونایتد را در این بازی به ثمر رساندند.
فولهام هم در حضور بیش از 25 هزار تماشاگر ورزشگاه وست بروموویچ با نتیجه 2 بر یک میزبان خود را از پیش رو برداشت. در این بازی "اشکان دژاگه" بازیکن ایرانی فولهام 90 دقیقه در ترکیب تیمش به میدان رفت و پاس گل نخست این تیم را برای "دیمیتار برباتوف" فراهم کرد. الکس کاکانیکلیچ(58) دیگر گل فولهام را به ثمر رساند و لوکاکو(49) تک گل وست بروموویچ را وارد دروازه فولهام کرد.
این دوازدهمین بازی اشکان دژاگه برای فولهام و نخستین پاس گلش برای این تیم بود تا فولهام پس از چهار هفته ناکامی به پیروزی دست یابد. با این پاس گل، هافبک ایرانی فولهام سال 2013 را با موفقیت آغاز کرد.
در دیگر دیدار برگزار شده، منچسترسیتی در حضور بیش از 47 هزار تماشاگر ورزشگاه اتحاد با نتیجه 3 بر صفر استوک سیتی را شکست داد. پابلو زابالتا (43)، ادین ژکو (56) و سرخیو آگوئرو (74- پنالتی) برای سیتی در این بازی گلزنی کردند.
آرسنال اما در زمین ساوتهمپتون با تساوی یک بر یک متوقف شد. "گاستون رامیرز (34) برای ساوتهمپتون و گولی پرادو (41 - گل به خودی) برای آرسنال به اشتباه در این بازی گلزنی کردند.
- هفته بیست و یکم رقابتهای فوتبال لیگ برتر انگلستان امروز و امشب با برگزاری دیدارهای زیر به پایان میرسد:
* چلسی - کوئینزپارک رنجرز
* لیورپول - ساندرلند
* نیوکاسل - اورتون
جدول ردهبندی:
1- منچستریونایتد با 52 امتیاز
2- منچسترسیتی با 45 امتیاز
3- تاتنهام با 39 امتیاز
4- چلسی با 38 امتیاز (2 بازی کمتر)
5- آرسنال با 34 امتیاز
--------------------------------------
16- ویگان با 18 امتیاز
17- ردینگ با 13 امتیاز
18- کوئینزپارک رنجرز با 10 امتیاز (یک بازی کمتر)
نظر شما