پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ دی ۱۳۹۱، ۱۰:۳۳

دلایل تجویز قطره آهن قبل از 2 سالگی/اقدام غیرعلمی در خوراندن آب آهن به کودکان

دلایل تجویز قطره آهن قبل از 2 سالگی/اقدام غیرعلمی در خوراندن آب آهن به کودکان

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: توصیه ما این است که قطره آهن به کودکان داده شود.

دکتر رضا شیاری در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهارداشت: واقعیت این است که خوراندن قطره آهن به کودکان قبل از پایان 2 سالگی، توصیه سازمان بهداشت جهانی به کشورهای در حال توسعه است.

وی با اعلام اینکه در کشوری مثل ژاپن اصلا چنین چیزی نیست که قطره آهن به کودکان داده شود، افزود: اهمیت قطره آهن به رژیم غذایی خانواده ها مربوط می شود. زیرا قطره آهن بیشتر برای کودکانی توصیه می شود که از شیر مادر تغذیه می کنند.

این فوق تخصص روماتولوژی کودکان ادامه داد: اگر سفره غذایی خانواده ها غنی از مواد مغذی شامل گوشت قرمز، حبوبات و خوراکیهایی باشد که در ترکیبات آنها آهن وجود داشته باشد، با ندادن قطره آهن به کودک هیچ اتفاق خاصی نمی افتد.

شیاری در خصوص تجویز مولتی ویتامین به کودکان نیز افزود: واقعیت این است که دادن این قطره در سنین کودکی، شانس آلرژی غذایی و ریفلاکس را بالا می برد. از همین رو با ندادن مولتی ویتامین به کودکان زیر 2 سال نیز هیچ مشکلی پیش نمی آید.

وی در ارتباط با خوراندن آب آهن توسط برخی والدین برای تامین آهن بدن، گفت: ما هم شنیده ایم در برخی از استانهای کشور چنین رویه ای معمول است اما این کار، بهداشت و علمی نیست.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: اگر کسی می خواهد کمبود آهن بدن کودک را جبران کند، می تواند از مواد غذایی حاوی آهن و همچنین رژیم غذایی دارای گوشت قرمز، حبوبات و سبزیجات استفاده کند.

کد خبر 1781974

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha