به گزارش خبرنگار مهر، رز فولادی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در 9 ماهه نخست سالجاری بیش از 180 ورزشکار از امکانات توانبخشی هیئت پزشکی ورزشی مازندران استفاده کردند که فراهم کردن امکانات بیشتر می تواند زمینه بهبود سریعتر ور زشکاران مصدوم استان را فراهم کند.
وی افزود: شایع ترین آسیب ورزشی در مازندران، پیچ خوردگی مچ پا و آسیب های مختلف زانو شامل پارگی رباط ها،
مینیسک و مشکلات مرتبط با کشکک و التهابات تاندونی شانه است که گرم کردن صحیح قبل از شروع ورزش و سرد کردم پس از انجام ورزش می تواند تا حدود زیادی از بروز این آسیب ها جلوگیری کند.
فولادی ادامه داد: فیزیوتراپی، خدمتی است که به دلیل بی خطر بودن آن برای بیماران، جایگاه ویژه ای بین ورزشکاران مصدوم پیدا کرده و به سرعت در حال گسترش است.
نایب رئیس هیئت پزشکی ورزشی مازندران ادامه داد: فیزیوتراپی در پیشگیری و درمان ورزشکاران مصدوم نقش موثری دارد و با عمل به توصیه های فیزیوتراپی می توان با ایمنی بیشتر به انجام ورزش پرداخت.
وی گفت: با توجه به هزینه های مالی و روانی مصدومیت ها برای ورزشکاران و خانواده آنها، توصیه به پیشگیری از
آسیب های ورزشی لزوم بیشتری پیدا می کند و تکمیل دوره درمان در صورت بروز مصدومیت ، لازم و ضروری است.
فولادی اظهار داشت: بی اطلاعی ورزشکاران از لزوم انجام فیزیوتراپی پس از بروز مصدومیت ها ، دلیل اصلی ادامه دار
بودن این بیماری ها است که در برخی موارد به خداحافظی زودهنگام برخی از این ورزشکاران از دنیای قهرمانی می شود.
نظر شما