پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۶ دی ۱۳۹۱، ۷:۲۳

یعسوبی در گفتگو با مهر:

تورهای گردشی در قم ایجاد می‌شود

تورهای گردشی در قم ایجاد می‌شود

قم - خبرگزاری مهر: رئیس انجمن صنفی تورهای مسافرتی و زیارتی استان قم از اجرای طرح‌ مسیرهای گردشگری در قم خبر داد و گفت: در این طرح زائران می‌توانند علاوه بر حرم و جمکران از سایر نقاط دیدنی قم بازدید کنند.

ابوالفضل یعسوبی در گفتگو با مهر، با اشاره به فعالیت دفاتر زیارتی،‌ سیاحتی و هوایی در استان قم عنوان کرد: در حال حاضر 63 دفتر زیارتی، گردشگری و خدمات مسافرت هوایی در قم فعالیت می‌کنند.

وی ادامه داد: این تعداد 44 دفتر گردشگری و 44 دفتر زیارتی هستند که برخی با توجه اینکه اقدام به خدمات رسانی در هر دو بخش را دارند مجموعه 63 دفتر را تشکیل می دهند.

رئیس انجمن صنفی تورهای مسافرتی و زیارتی استان قم به اجرای طرح ایجاد مسیرهای گردشگری در قم اشاره کرد و گفت: برای اینکه زائران و مسافران قم بتوانند از سایر نقاط دیدنی این استان نیز بازدید کنند این بسته ها تنظیم شده است.

وی افزود: در این بسته‌های تنظیمی که برای هر کدام یک لیدر آموزش دیده نیز انتخاب می‌شود زائران می‌توانند علاوه بر حضور در حرم و جمکران از سایر نقاط دیدنی قم نیز بازدید کنند.

یعسوبی ادامه داد: در حال حاضر ثبت نام برای آموزش در زمینه لیدر و راهنمای محلی در حال انجام است و این طرح اولین بار است که در استان قم اجرا می شود.

وی به آموزش نزدیک به 100 نفر در این زمینه اشاره کرد و ادامه داد: از این تعداد در نهایت 50 نفر برای فعالیت در دفاتر مشخص شده انتخاب می شوند.

رئیس انجمن صنفی تورهای مسافرتی و زیارتی استان قم در ادامه با اشاره به گرانی ارز ابراز کرد: تورم و گرانی نرخ ارز موجب ایجاد چالش های فراوانی برای تورهای مسافرتی داخلی و خارجی در استان شده و مسئولان باید به رفع مشکلات دفاتر سیاحتی و زیارتی توجه بیشتری را داشته باشند.

کد خبر 1782376

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha