پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ دی ۱۳۹۱، ۱۵:۵۰

سردار علیزاده خبر داد:

انهدام یک باند مواد مخدر در خرم آباد/ کشف بیش از 70 کیلوگرم تریاک

انهدام یک باند مواد مخدر در خرم آباد/ کشف بیش از 70 کیلوگرم تریاک

خرم آباد - خبرگزاری مهر: فرمانده انتظامی استان لرستان از انهدام یک باند تهیه و توزیع مواد مخدر در خرم آباد خبر داد.

سردار کاظم علیزاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت: صبح چهارشنبه ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان در راستای مبارزه با قاچاق مواد مخدر و مقابله با سوداگران مرگ با همکاری مردم موفق شدند یک باند سه نفره تهیه و توزیع مواد مخدر را شناسایی کنند.

وی ادامه داد: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر لرستان با انجام تحقیقات گسترده بر روی این باند متوجه شدند که اعضای این باند قصد دارند محموله مواد مخدر را از استان فارس تهیه و پس از انتقال این محموله، مواد مخدر را توسط عوامل خود در استان همدان توزیع کنند.

فرمانده انتظامی استان لرستان با بیان اینکه روز گذشته ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر در ورودی و خروجی شهر خرم آباد یک دستگاه پژو را که نقش اسکورت محموله را داشت توقیف و راننده و سرنشین آن را دستگیر کردند، تصریح کرد: ماموران پلس مبارزه با مواد مخدر در عملیاتی دیگر یک دستگاه کامیون بنز که حامل مواد مخدر بود را توقیف کردند.

سردار علیزاده با اشاره به اینکه پس از بازرسی از کامیون مقدار 70 کیلو و 933 گرم تریاک که به طور ماهرانه ای جاسازی شده بود، کشف و ضبط شد، افزود: در این رابطه دو دستگاه خودرو توقیف و سه نفر دستگیر شدند که برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی می شوند.

وی در پایان از شهروندان درخواست کرد که هرگونه اطلاعات در رابطه با خرید و فروش مواد مخدر و دیگر اقلام ممنوعه را در اسرع وقت با پلیس 110 در میان بگذارند تا نسبت به شناسایی و دستگیری به موقع مجرمان اقدام شود.

کد خبر 1782434

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha