پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۳ دی ۱۳۹۱، ۱۷:۲۵

در روزهای یخبندان/

اورژانس امام رضا (ع) مشهد آماده خدمت رسانی به زائران است

اورژانس امام رضا (ع) مشهد آماده خدمت رسانی به زائران است

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس طب اورژانس مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) از آمادگی تیم ااین ورژانس در ارائه خدمات امدادی به زائران پیاده در یخبندان های شهر مشهد خبر داد.

محسن ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تیم اورژانس امام رضا (ع) در این روزهای برفی و یخبندان که حضور زائران را برای عزاداری ها در مشهد شاهدیم در راستای خدمت رسانی به زائران امام رضا(ع) آمادگی لازم را دارد.

وی بیان کرد: در روزهای یخبندان شهر مشهد بیش از 500 نفر به این بیمارستان مراجعه و 340 مصدوم توسط پزشکان اورژانس بیمارستان امام رضا (ع تحت مداوا قرار گرفتند.

وی افزود: بارش برف سنگین درروزهای اخیر که سبب یخبندان خیابانهای شهر شد سبب سرخوردگی و زمین خوردگی افراد بویژه سالمندان شد.

ابراهیمی بیان کرد: این زمین خوردگی ها در سالمندان شکستگی استخوان بویژه لگن و مچ دست را به همراه داشته است.

وی افزود: در صورت سرخوردگی سالمندان و احساس در یا ناتوانی در راه رفتن بهتر است حرکات آنان را محدود و برای درمان به اورژانس انتقال داده شوند.

رییس اورژانس امام رضا (ع) از سالمندان خواست فقط در مواقع ضرورت در این روزها از خانه خارج شوند و از کفش های مناسب وترجیحا عاج دار استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه در روزهای برفی هشت بی خانمان را در اثر سرمازدگی به این اورژانس منتقل کردند یادآور شد: در روزهای برفی و سرد زمستان روزانه چندین مورد انتقال افراد بی خانمان را به این مرکز داریم.

کد خبر 1782593

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha