حجت الاسلام مسعود صفی یاری در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: این همایش با حضور علاقمندان به اهل بیت عصمت و طهارت و سوگواران حسینی با قرائت شعر 12 نفر از شعرای شیعه و سنی استان کردستان در وصف سید و سالار شهیدان حسین بن علی و یاران باوفایش برگزار شد.
وی افزود: این همایش به همت اداره کل تبلیغات اسلامی کردستان و با همکاری کانون مداحان و شعرای آیینی، حوزه هنری و مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور برگزار شد.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کردستان ادامه داد: این همایش با هدف بزرگداشت اربعین حسینی و تولید شعر پرمحتوا و ارزشی و همچنین ساماندهی شعرای آیینی برگزار شد.
حجت الاسلام صفی یاری ادامه داد: پیش از این نیز چهار همایش دیگر به مناسبت های مختلف مذهبی در شهر سنندج برگزار شده است.
راه اندازی کتابخانه تخصصی مصباح الهدی در سنندج
وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: کتابخانه تخصصی مصباح الهدی ویژه مداحان و شعرای آیینی در سنندج راه اندازی می شود.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کردستان گفت: در راستای تغذیه فکری و ارائه خدمات فرهنگی و علمی به مداحان و شعرای آیینی کتابخانه تخصصی مصباح الهدی ویژه مداحان و شعرای آیینی در سنندج راه اندازی می شود.
حجت الاسلام صفی یاری در ادامه افزود: این اقدام از سوی اداره کل تبلیغات اسلامی کردستان در دست اقدام و در حال پیگیری است.
وی اظهار داشت: این اداره کل پروژه های عمرانی مختلفی را در سطح استان اجرا کرده و در دست انجام دارد و احداث مرکز فرهنگ و اندیشه اسلامی، مجتمع فرهنگی نور کامیاران، احداث خانه های عالم و احداث مجتمع فرهنگی نور شهرستان سنندج از جمله این پروژهها است.
ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی راه حل برون رفت از معضلات اجتماعی
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کردستان در ادامه یکی از بهترین راهکارهای برون رفت از معضلات اجتماعی و کاهش اعتیاد را ترویج و نهادینه کردن سبک زندگی اسلامی ایرانی در جامعه عنوان کرد.
حجت الاسلام صفی یاری ادامه داد: ترویج این نوع سبک زندگی در جامعه از تاکیدات مقام معظم رهبری است.
وی یادآور شد: اگر بتوانیم این سبک از زندگی را پیگیری و در جامعه رواج دهیم، بسیاری از مسائل و مشکلات موجود معضلات اجتماعی ریشه کن می شود.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کردستان بیان کرد: اگر خانه، خانواده، محله و شهر با سبک ایرانی اسلامی مدیریت شود بسیاری از مسائل و مشکلات حل می شود.
حجت الاسلام صفی یاری از مسئولان استان نیز به عنوان مسئولانی دلسوز و پای کار نام برد و گفت: سفید بودن وضعیت استان در زمینه اعتیاد نیز ظرفیت بسیار خوبی برای مقابله جدی با این بلای خانمانسوز است.
برگزاری مراسم اربعین حسینی در 529 هیئت مذهبی کردستان
حجت الاسلام صفی یاری در بخش دیگری از سخنان خود از برگزاری مراسم اربعین حسینی در 529 هیئت مذهبی این استان خبرداد.
وی ادامه داد: این مراسم ها شامل سخنرانی روحانیون، مدیحه سرایی، برپایی نماز جمعه و جماعات، برگزاری مراسم محفل قرآنی و عزاداری و برپایی ایستگاه های صلواتی است.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کردستان یادآور شد: برگزاری 14 مراسم در هیئات دانش آموزی، برگزاری دو مراسم در هیئات دانشجویی و برپایی مراسم قرآنی در هیئات اهل تسنن استان کردستان از جمله برنامه های ایام اربعین حسینی در کردستان است.
حجت الاسلام صفی یاری بیان کرد: زینب کبری (س) در بسیاری از سخنان خود با بیان روشن و واضح مظلومیت اهل بیت (ع) را بازگو کرد و خطابه، مبلغین و مبلغات باید شایستگی و جایگاه آل الله را در میان هیئات مذهبی و مردم یادآوری کنند.
وی بهره گیری از آیات قرآن کریم را یکی از مهمترین روش های تبلیغی در دهه آخر صفر عنوان کرد و بر توجه این مهم تاکید کرد.
نظر شما